HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Kié a lesifotós kampány?

2009.06.08. 16:20 molnark

Magánnyomozó iroda, potencianövelő, film, vagy könyv kampánya – ezekre tippelnek azok, akik plázabutikok öltözőjében, vagy mozik mosdójában találtak meg pár lesifotót egy borítékban. A fekete-fehér képeken csókolózó párokat hol ágyban, hol egy borospohár mellett, hol pedig az utcán kapták le.

A képek hátoldalán egy-egy kérdés szerepel: "Mi az a 17 ok, amiért az emberek viszonyt kezdenek?, vagy „Hogyan dönts szeretőd, párod, vagy mindkettő elhagyásáról?” és „Tudni akarod, mi hiányzik a kapcsolatodból?”. A kérdés alatt a megoldást kínáló www.veledismegtortenhet.com webcím, ahol egy számláló ígéri, hogy két nap múlva várhatóan minden kiderül.



A baljós nevű oldalon fórumozók próbálják megfejteni, hogy ki és mit népszerűsít, vannak, akik filmre, vagy könyvre gyanakodnak, de a magánnyomozó irodát és a potencianövelőt sem tartják kizártnak (ez utóbbinál azonban kérdés, hogy mi lehet a másik 16 ok?).

A szerkesztőségünkbe is érkezett pár névre szóló boríték, a belőle kicsúszó fotók első pillantásra megrendítették a címzettet, ezért annál nagyobb elánnal próbáltuk kideríteni, hogy ki ez, mi ez. Az adatvédelmi tájékoztató alapján biztos, hogy a Mimóza Kommunikációs gerillamegoldásával találkoztunk, de hogy ki a megbízó – természetesen – nem árulták el.

Rudolf herceg leleplezésén felbuzdulva igyekeztünk tovább nyomozni, és a domain bejegyzője alapján úgy véljük, hogy a Geopen Könyvkiadó a megbízó. Vagyis könyv.

Két nap múlva okosabbak leszünk, addig meg örülünk ennek az ötletes és egy kicsit hátborzongató kampánynak.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr921171755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chimie · http://addict.blog.hu/tags/brief 2009.06.08. 19:06:13

Az URL-t javítani kéne, mert .com és van benne egy elütés is.

Amúgy Google keresés alapján fogamzásgátló lesz.

matulabacsi60 2009.06.08. 21:38:16

szerintem meg a Mistresses gerillája. comment.blog.hu/2009/05/28/jonnek_a_szeretok_az_m1_re#comments
ha az, grat az álomittas köztévének!!!Ráfért!

ibrahim zed 2009.06.08. 22:14:50

Szerintem meg lopott kampány (már megint). Volt már egy ilyen ahol kreatív igazgatókat csináltak meg így és el is küldték nekik. Totál hasonló tálalásban.

Mr. Pither · http://hundilbert.blog.hu/ 2009.06.08. 22:42:13

@OsztapBender:
Én is koppintásra tippelek, egy bécsi válóperes ügyvédi irodának volt ilyen kampánya:

adrenalin.blog.hu/2008/12/11/elmenyhajsza_vbtl_avagy_very_bellow_the_line

atomrebel 2009.06.09. 10:43:50

huu de baromi izgalmas és kreativ
tele is lett a nadrag azonnal...
süti beállítások módosítása