HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Cannes 2009 - Na mi van a zsákban?

2009.06.21. 10:00 batorfya

A legtöbb újságíró legszívesebben egyszer lenne hajlandó megközelíteni az esemény területét: amikor megkapja a degeszre tömött fesztiválputtonyt. Mi is gondolkodóba estünk.

A kifejezetten villantanivaló tatyó (majd otthon) a kötelező, halálosan unalmas és a tetejébe még haszontalan papírhulladékokon kívül ugyan nem tartalmazott yachtkulcsot, ingyen italfogyasztási bónt a Balió-ba, de még fontos névjegykártyákat se (olcsó taxi, luxuskurvák, mentők, SPAR), ellenben a minden apróságoknak örvendező magunkfajta élvezkedhet rajta egy bejegyzés erejéig.

Cannes Lions Bag

Cannes Lions T-Shirt

Cannes Lions Festival Programme

BBDO - Proximity kitűzők

White Book 2009 Argentina

Itt meg kell állnunk egy pillanatra. Ez az anyag bemutatja az Argentinában található összes valamirevaló filmgyártócéget, utómunka és/vagy hangstúdiót, animációs és fotóügynökséget. A DVD plusszban az elmúlt két év legjobb argentin reklámjai is szerepelnek. Oké, de nem ez a lényeg. Hanem hogy az egész kiadványt a Nemzeti Turisztikai Promóciós Intézet finanszírozta. Ez milyen?

 

Ez egy könyv, méghozzá nem is akármilyen könyv. Ezt direkt Cannes-ra adták ki

 

 Bram Stoker - Dracula! (Borítógrafika nélkül)

4 komment

Címkék: póló bag dracula cannes 2009 szemszáj

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr141198059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Critmiss 2009.06.21. 17:24:09

Ez a "Fall of PR & Rise of Advertising" MegaLOL!

lausekesther 2009.06.21. 17:58:25

@ZaZie: Írunk majd róla kritikát is!

Critmiss 2009.06.22. 21:08:48

@lausekesther: Hát nagyon kíváncsi vagyok. :)
süti beállítások módosítása