HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Cannes 2009 - Felelős díjak

2009.06.30. 15:40 lausekesther

Nincs ma marketing környezettudatosság nélkül, nincs ma vállalati hírnév CSR nélkül, és így nincs cannes-i reklámfesztivál sem zöld- és társadalmi üzenetek nélkül. Különösen most, amikor a fesztivál pénteki sztárvendége maga Kofi Annan volt, oldalán Bob Geldolffal. Úgyhogy újabb díjözönről számolhatunk be: még pénteken osztottak ki hét díjat azoknak a munkáknak, amelyeket a látogatóközönség legjobbnak talált a fesztiválpalota tengerre néző oldalán berendezett kiállításon. A kiállítás címe "Act responsible" volt - állítólag négyezren nézték meg és ezren szavaztak. 

A nyertesek a Tovább után:

A legjobb film a dél-afrikai Low Bull "Trees for Africa"-nak készített munkája, a Printer

A második legjobb film díja a párizsi TBWA-nak járt a "Girl" című tévészpotért, amit az AIDS tudatosításáért küzdő AIDES-nek készítettek. (A fiús változat itt megnézhető.) 

A legjobb print a chicagoi Euro RSCG "Choke" című alkotása volt a közönség szerint:

A második legjobb print pedig a "Guilty" című kampány három darabból álló sorozata Pablo, Hanna, Aramis alcímekkel, amelyet a hamburgi DraftFCB készített a gyermekek ellen elkövetett erőszak ellen felszólaló Weisser ring nevű szervezetnek:



Különdíjat kapott még a Havas Worldwide, amiért minden kiállításlátogatóval belemondatták a kamerába, hogy "tck" (azaz ketyeg a Föld órája!) és ezt összevágták, egy dohányzás-, drog- és alkoholellenes izlandi film és egy WWF-freecard a madridi Contrapunto-tól:


 

 

Szólj hozzá!

Címkék: felelősségvállalás kofi annan cannes 2009

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr551218076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása