HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

A Budapest Tv Kanadában terjeszkedik?

2009.09.08. 16:45 batorfya

Egészen elképesztő specialitást túrtunk elő a világhálóról, a koraközépkori tömöttvállú lilazakós televíziózás a lá hongrie Kanadában él tovább. A totálisan amatőrökből összeállt kanadai-magyar brigád olyan bájos, hogy nincs szívünk dörgedelmeket zengeni felettük. Inkább élvezzük és szórakozzunk egy jót a Hungarian Tv of British Columbia neodadaista mutatványain, Uncle Willy-n, Benedek Elek 94-es kompjútergrafikás mesefeldolgozásain, és a többin.

 

Munkatársak:

Aki kíváncsi a többire, annak a HTVBC saját Youtube csatornáján is érdemes körültekintően mazsoláznia.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr221368939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2009.09.08. 17:23:16

zseniális, egész nap el tudnám nézni.

Su Larsen (törölt) · http://sularsen.com 2009.09.08. 17:50:58

Magyarország lesz a világ Zs kategóriás tv exportőre. Van benne pénz nagyon.
Látom a Kis Vuk készítőit is vitték magukkal.

Styxx 2009.09.08. 18:45:23

Lehet, hogy hülyének néztek, de a 2. és 3. a maga módján tényleg jó. '94-es kompjuter grafika, vagy sem, de nagyon ott volt Király Ottó (Mr. King-muhaha) portréja a falon + a finom utalások, a csaj portréja, az okos. ám vállalati lúzerségre kárhoztatott lány szociális szemüvegkerete, és ezek csak a vizuális effektek, a sztori is teljesen OK.
Örkény egypercesnek ilyen ízléses, meghitt low budget emléket még nem is nagyon láttam. A mi királyi M2-esün kön se néznék meg többen kedd hajnal negyed háromkor, pedig azt több millióból forgatnák.

Styxx 2009.09.10. 14:34:52

Sziasztok,

Nektek köszönhetően interkontinentális kommentelővé válok:

"Kedves Styxx,
Szeretnem megkoszonni dicsero sorait amit a SZIVLAPAT cimu blogba irt rolunk.
A Brit Kolumbiai Magyar TV-t a sajat penzemen csupan hobbybol tartom fenn. Reklamot nem sugarzunk, adomanyt, tamogatast senkitol nem kapunk es nem varunk. A teljes team ingyen, lelkesedesbol dolgozik, koztuk jonehany meg csak nem is magyar. Az amatorizmusrol - amit a blog olyan kemenyen rank sutott - az otthoni TV-k ismereteben tudnek vitatkozni. A szo nem pejorativ ertelmeben termeszetesen amatoroknek szamitunk, hiszen mindenkinek mas az eredeti foglalkozasa. A TV studiommal egy itteni hianyt igyekszem potolni - jol vagy rosszul: ezt mindenki a sajat izlese szerint dontheti el. Amennyiben nem ellenzi, dicsero szavait szeretnem a website-unkra is feltenni.
Tisztelettel es koszonettel
Varszegi Janos
Hungarian TV of BC
www.htvbc.com
Victoria BC, Kanada
management@htvbc.com
==================== "

Azért elgondolkodtató. Nálunk az efféle vegytiszta civil működést még csak fel se tudjuk ismerni. Ehhez képest még a Tilos rádió is agyondotált az 1%-al meg a hallgatói támogatásokkal

batorfya 2009.09.10. 14:41:09

@Styxx:
Várszegi úr nekem is írt. Válaszoltam neki, én ezt magánlevelezésnek gondoltam, de az első és utolsó mondatot kivéve ugyanazt írta nekem is.

Nem érdekel, hogy van-e benne állami pénz, vagy sem. De jobb, hogy nincs.

És igen, szórakoztató. Nem tartjuk kínosnak. Kellemes délelőttünk volt.

Styxx 2009.09.10. 14:46:51

@batorfya:
Nézd, egy civilizált hangvételű magénlevelet helyeztem ki. Szerintem rátok nézve nem sértő, pusztán eltérő az álláspontotok. Ha mégis annak érzed, mea maxima culpa, moderáld a kommentem.

Szerintem is szórakoztató, viszont számomra az esztétikai szempontok mellett az is számít, hogy valaki a saját f@rkával veri a csalánt, avagy közpénzeket tapsikolva valósítja meg önmagát.
Nem vagyunk egyformák, remélem nem gond:-).

batorfya 2009.09.10. 14:49:29

@Styxx: Félreérted. Gondolkodtam, hogy kitegyem-e, de mivel magánjellegűnek gondoltam, ezért inkább a nem mellett döntöttem, nem éreztem felhatalmazva magamat a közlésére.

Styxx 2009.09.10. 15:01:44

@batorfya:
OK, szent a béke. Akkor vegyük úgy, hogy helyetted elvégezem a piszkos munkát?:-) Viszont, ha Várszegi úr mégis jogi útra tereli az ügyet,mivel kifejezetten hozzájárultam, hogy moderálj, már te is hunyó vagy:-) Arra meg gondolni se merek, ha Csendes-óceán parti gulyás-cowboyként Vili bácsi mindkettőnket elintéz:-)
süti beállítások módosítása