HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Ta-daam: a nyertesek!

2009.11.19. 12:47 .:sz-b:.

Köszönjük a sok kommentet a tegnapi tippversenyre, egyetlen pontos találat volt csak, de mivel közeledik a karácsony, mindenki kap egy szünyőnaptárt, aki legalább az előadót jól tippelte meg, azaz G.I. Süti, Mattai-Macher, Rékuc, Cukorpofa, Levéltetű és gyémánttengely, illetve egy másik népszerű kommunikációs csatornán, a Facebookon is helyesen tippelt Sámuel, amit szintén jószívűen elfogadunk. Írjatok légyszi levelet a szalaiburszanb kukac kreativ.hu-ra, hogy hová küldhetjük majd az állatos ajándéktárgyat, amikor elkészül. Munkájukhoz további sikereket kívánva maradunk tisztelettel.

A megfejtések: a Danubius adáson kívül bár, de a beharangozott Szól a rádióval zárt (LGT), a Sláger a Thank you for the musickal (ABBA), majd éjfél után az I will survive-val folytatták online. A Class saját Szedő Miklós vs Tankcsapda mixével kezdett, a Neo pedig a Himnusz után szintén LGT-vel (Neked írom a dalt).

2 komment

Címkék: danubius sláger neo fm class fm

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr841536541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása