HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Cannes 2010 - Jóslatok 1

2010.06.17. 14:00 lausekesther

A szerkesztőség egy minden korábbinál nagyobb létszámú tudósítócsapattal (de most autóval) néhány nap múlva beveszi az egyelőre árvíz-sújtotta Dél-Franciaország egyik leghíresebb városkáját, a fesztiválok paradicsomát.

Az 57. Cannes Lions nemzetközi reklámfesztivál, a reklámfesztiválok Oscarja ugyanis most vasárnap kezdődik, és igyekszünk mindenről bőségesen és szórakoztatóan beszámolni (itt is és a Kreatív Online-on is).

Addigis felcsigázásként csepegtetünk néhány esélyesnek ígérkező munkát - először is azokból, amelyeket az előrejelzéseit minden évben közzétevő Leo Burnett Group az idei fesztivál dobogósainak tippel - az ügynökség egyébként idén meglepő módon fokozatosan, blogposztokban adagolja tippjeit.

Bár többségében filmek, gerillaakciók és komplex, integrált kampányok vannak a tarsolyukban, nézzük meg azt a néhány statikus (valószínűleg print vagy outdoor kategóriában nevezett) munkát, amire a Leo Burnett felfigyelt. 

Az egyik nagyon helyes sorozat a Peace Love & Ice Cream, amit a szingapúri Ogilvy & Mather készített a Ben & Jerry's fagylaltmárkának, a Haagen Däzs konkurenciájának.

A másik nagyon alaposan kidolgozott, gyönyörű munka a nemrég alakult mumbai ügynökség, a Taproot India műve a színes papírokat forgalmazó Conqueror Papernek. A rengeteg színes papírtekercsből összeálló képek címe: Land of a million Hues, és ezek a sorozat részei:

Végül pedig egy kampány a szexuális tartalmakkal amúgy is szívesen viccelődő Dieseltől, a Be Stupid, amelynek outdoor kategóriában vannak esélyei. Az ügynökség az Anomaly London volt. Csak néhány az iszonyatos mennyiségű kreatívból - a többi a kampány weboldalán vagy a Designpuma blog korábbi megemlékezésében.

 Folyt. köv.

via cannespredictions.com

Szólj hozzá!

Címkék: cannes 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr662086968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása