HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Cannes 2010 - Jóslatok 2

2010.06.17. 19:45 szivlapat

Jöjjenek a filmek, azok közül is a viszonylag humorosabb verziók. 

De vezessük be a filmeket egy eladáshelyi argentín sörreklámmal, ami a Del Campo Nazca Saatchi & Saatchi/Buenos Aires munkája, és amire már mi is felfigyeltünk januárban. Az ötlet a klasszikus kocsmázó férfiak kontra otthon unatkozó csajok képletén alapszik. Igazán kedves.

Maradjunk még a sörnél. Az ausztrál BBDO készített filmet egy férfi és egy galamb találkozásáról Simon and Garfunkel szuperslágerével, no meg a sörrel. Nehéz ugyan elképzelni, hogy jön majd ide a sör, de jön... Dove Love.

Az igényesebb filmfesztiválok nagy hangsúlyt (és pénzt) fektetnek a reklámfilmjeikbe. Íme három szpot Vancouveri Nemzetközi Filmfesztiválról, amiket a TBWA/Vancouver készített.

"Sexuality"

 

"Subtitle"

   

 "Disturbing"

A Skittles reklámfilmjei is esélyesek, annál is inkább, mert az utóbbi időben mindig nyertek valamilyen díjat. Íme a két legújabb munka a TBWA\Chiat\Day New York-tól:

A tavalyi bronzérmes "Tailor":

És végül, de nem utolsó sorban az óvszerhasználatra ösztönző kedvenc péniszanimációnk.

via cannespredictions.com

Szólj hozzá!

Címkék: cannes 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr792089598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása