HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

A terhes Viktoria Beckham is ünnepli a királyi legóesküvőt

2011.04.01. 09:03 szivlapat

Már azt hittük, hogy a britek mindent kitaláltak a nagy királyi esküvői készülődés közepette: képregény és film készül Vilmos és Kate románcáról, a Tesco már hónapok óta árulja a menyasszony híres kék ruhájának másolatát, az utazási irodák pedig csomagajánlatokkal készülnek az április 29-i napra. 

A Lego sem maradhatott ki az ünneplésből, elkészítették az esküvő egyik pillanatát, megépítették London belvárosát, a Buckhingam-palota udvarán pedig ott állnak az apró darabokból összerakott hírességek: a fátylas-kesztyűs menyasszony, Vilmos, Erzsébet királynő és persze a medveszőrkucsmás brit királyi őrség is. Az ünneplő násznép soraiban bizarr kalappal a fején feltűnik Elton John párjával és gyerekükkel, valamint a terhes Viktoria Beckham is nagy legó-pocakkal. Mondjuk arcuk nem sok van.

via The Telegraph

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr892790453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása