HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Ki van itt? Refresh

2008.06.17. 04:38 romanb


Nemrég írtam egy bejegyzést arról, hogy kik vannak itt, a magyarok közül. Akkor a Delegates Handbookra támaszkodtam. Frissítenem kell a listát!


Tordai Pétert, a Leo Burnett vezető kreatívigazgatóját láttam messziről, épp besétált a fesztiválközpontba. Ő biztosan nincs egyedül.

Este találkoztam a Strawberry Films vezetőjével, Krammer Katalinnal a cannes-i fesztiválozók kedvenc találkozóhelyén, a Croisette 72. címen működő bárban. Állítólag itt van a gyülekező, innen indul a sokaság a szomszédos Martinez hotelbe, ahol jó zene van, meg azt is beszélik, hogy itt lehet elcsípni a hivatalos programban nem közölt bulicímeket.

Frissítés: és furcsa mód kihagytuk a listából Soós Gergőt, a Neo alapító-ügyvezetőjét, ami különösen úgy ügyes, hogy vele (is) ácsorogtuk végig a keddi nyitóbulit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr12699692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása