HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Szerda/1: Tony Bennett arról, hogy hogy van

2008.06.19. 00:00 zsombor



"Tony Bennett a zenéről" - tömören csak ennyit ígértek a fesztiválépületben kiaggatott plakátok a Grey szerdai szemináriuma előtt. Tony Bennettről összesen annyit tudok, hogy elpusztíthatatlan amerikai sanzonénekes, és hogy egyszer benne volt a Muppet Show-ban, márpedig akkor celeb és jóarc, azaz nézzük meg. Rajtam kívül még annyian gondolták ugyanígy, hogy a színházterem erkélyének sokadik emeleti bejáratánál kellett küzdeni az állóhelyekért, de végül súlyosan csalódtam: vagy a Grey, vagy én félreértelmezzük, miért vannak szemináriumok egy reklámfesztiválon.




Az első félórában, amíg bírtam, az égvilágon semmi nem történt. A Grey idereptette Bennettet és fiát, majd arról kérdezgette őket, hogy hogy lehetnek ennyire csodálatosak, hosszú életűek és hitelesek, amire az egyébként rendkívül szimpatikus Tony és a legkevésbé sem szimpatikus fia felváltva azt válaszolgatták, hogy hát nagyon kell szeretni zenélni, egynyári énekeseket felfuttatni meg rossz. Ki gondolta volna?

Lehet, hogy miután kijöttem, legalább Tony kedvenc reklámzenéiről szó esett, de kétlem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr85699697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása