HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Most akkor kasza lesz a Frei-kalandreality vagy nem?

2008.09.30. 14:43 zsombor

A TV2 őszi műsorainak bejelentésekor többször is írtunk A sztárok a fejükre estekről, amelyben a csatorna B-E kategóriás celebeket küld Afrikába vándorolni és túlélni (A TV2 oroszlánok közé küldi Horváth Ágnest). A TV2, Frei Tamás és a Big Brotherrel nagyra növő holland Endemoltól lelépett Kirsten van Nieuwenhuijzen saját cége, az Intellygents közös fejlesztésű műsoráról minden érintett azt mondta, itt a nagy esély, hogy egy magyar agyból kipattant formátum nemzetközi piacokon is elkeljen (itt az interjúnk és egy videó a holland szakemberrel).

Bárdos Andrást, a csatorna hírigazgatóját, egyben a Filmművészeti újdonsült rektor-helyettesét viszont mintha elfelejtették volna értesíteni erről: a mai Népszabadságban megjelent interjújában azt mondja, innen képtelenség betörni a külföldi képernyőkre.

Népszabadság: Drukkolunk, de nem hiszem, hogy változtatni tud azon, amit hallani: "Nézettséget akarsz, csökkentsd a színvonalat!"
Bárdos András: Na, ez egyáltalán nem így van. Minél jobb egy műsor, annál többen nézik. A csatornák versenyeznek is abban, hogy a legjobb amerikai vagy nyugat-európai műhelyekből kikerülő filmeket, műsorokat vetítsenek.

N: Nem lehet, hogy magyar ötlet hódítja meg az ő képernyőjüket?
BA: Képtelenség. Hogyan versenyezhetnénk azzal a holland céggel, amelynél több száz kipróbált szakember dolgozik azon, hogy minden évben előálljanak egy világhódító műsorötlettel?

Szólj hozzá!

Címkék: tv2

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr60689026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása