HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Szlovénia szép, útjait építik - hangulatjelentés Portorozsból

2008.10.06. 14:43 batorfya

Nagyon hosszú út, kilométeres dugók, fáradt érkezés és elképesztő kilátás az apartmanból: nagyjából ez foglalja össze a tegnapi napunkat.

Mi sem számítottunk rá, de jó hosszúra sikerült a tegnapi út Portorozsba, ahol tavaszias idő van. Közben cérna is szakadt, Celine Diont üvölteni a dugóban nem kultúremberekhez méltó, kicsit szégyelljük is magunkat.

A rádióból megtudtuk, hogy a szlovén popzene semmivel sem élvezhetőbb, mint a magyar, bár azt már nem tudjuk, mi alapján feltételeztük, hogy az. A szállásunk kitűnő, felállt a főhadiszállás. Este elmentünk halat enni, 11 után alig van valami nyitva. A visszafelé vezető út a meredeken felfelé több, mint kimerítő. Később képek, és a mai nap történései részletesen. Most mindenki dolgozik.

Közszolgálat: aki majd csak később jön és autóval, kerülje a Zágráb és Ljubljana közti A2-es autópályát, mi itt szívtuk meg, nagyon. Úgy tudjuk, az M7 végén egyből Szlovénia és a Maribor-Ljubljana pálya felé venni az irányt járható dolog, vagy nekünk is jó volt Zágrábig, úgyhogy esetleg lehet alulról, Rijeka felől próbálkozni. (zsombor)

Szólj hozzá!

Címkék: tudósítás golden drum

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr43699524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása