HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Golden Drum: a fesztivál számokban 1.

2008.10.07. 13:31 batorfya

Az idei Golden Drum-ra összesen 2753 pályaművet adtak be. A legnépszerűbb kategória a Press, amiben 610 munka versenyez.

A legpályázóbb kedvű nemzetek a románok (319), az oroszok (274), a házigazdák (241), az osztrákok (219), a csehek és a lengyelek. Az örmények, a belgák és a svédek jelentik a pályázási kedv másik végletét, mindhárman 1 munkával (van több kettővel jelentkező nemzet is). Mi valahol a középmezőnyben vagyunk 99 nevezett munkával. A legtöbb pályázatot beadott ügynökségek (pontos számot még nem tudunk, mi meg nem állunk neki kiszámolni, csak blikkre mondjuk): Leo Burnett, McCann Erickson, Euro RSCG, TBWA, Ogilvy, BBDO. Az izraeli McCann egyedül 54-szer fut neki, a prágai Young & Rubicam 40 nevezést küldött, míg a moszkvai Leo Burnett 36-ot. Magyarországról a DDB küldte a legtöbbet, 17-et.

Szólj hozzá!

Címkék: ügynökségek golden drum pályázók

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr1701081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása