HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Golden Drum, első este: megvettek minket kilóra

2008.10.07. 10:17 zsombor

A kicsit langyos, kicsit steril első nap után átcsábultunk a szomszédos Piranba megnézni a Golden Drum hivatalos megnyitóját, és nagyon jól tettük: a szlovén reklámszövetség a szerdai-csütörtöki nemzeti partik prológjaként fogadásba fojtotta az egész estét. 

Mindezt a városka főterén, Piran pedig ötvenezerszer szebb a villákból, szállodákból és egy túlárazott bazársorból összerakott, kicsit Potemkin-mediterrán Portoroznál. (A nagyjából Duna-Deák tér-Astoria háromszög méretű Piranban úgy mászkáltunk egy órát vigyorogva, mint a legrosszabb városnéző japánok.) Sonka, bor és pop képekkel.

A fogadás az istennek nem akart véget érni: egy elpusztíthatatlan etno-pop-plusz-standardek zenekar, jellegtelen, tömeges fogadásra való szlovén borok kifogyhatatlanul, sonkahegyek, rengeteg-rengeteg sajt, és az asztalt lerabló városlakókat fokozatosan felváltó Golden Drumos nemzetközi massza – így jó lesz ez, ebből kérünk még.

A "Piran, ahol eddig nem volt semmi, csak szépség, de mostantól egyetem is lesz" citylight-pályázat döntőseit is kiállították a főtérre. A többség csak piktogramokat szerkesztett a könyv/tenger/fürdés háromszögből, de mondjuk ez egészen tetszett nekünk:

(Ha nem látszana elég jól a poén, ezt a szöveget jelöld ki: a csaj lábán puska van, értitek.)

Szólj hozzá!

Címkék: tudósítás golden drum

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr6700784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása