HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Golden Drum: partikörkép 1 (+VIDEÓ!)

2008.10.09. 16:00 batorfya

Gondolkodtunk azon, hogy Parti Nagy Lajos nevével vállalhatatlan szóvícceket gyártsunk (érti: a parti nagy volt), de aztán úgy döntöttünk, hogy ez a legalja lenne, ráadásul ilyet csak Uj Péter mert megtenni a Népszabadságban, és azt meg nem akarnánk, hogy bárki is azt higgye, hogy mi az Uj köpönyegéből bújtunk ki, mert lenáciznának minket is. Ehelyett inkább osztályozunk és képeket mutatunk.

Kezdtük az estét azzal, hogy az Argus megvendégelt minket hegytető lankáin lévő Miranda étteremben vacsorára. Nagyon kellemesen éreztük magunkat, köszönjük.

Cseh-szlovák parti: valaki ellőtte még délelőtt, hogy ugyan nem lesz szesz, de lesz sok szex a csehek és szlovákok által szervezett megmozduláson, ami már eleve rosszat sejttetett. Amikor odaértünk, a népek még sokan voltak vegyesfelvágottban, a zene pedig erősen fogyasztási dance kategória volt. Be akkor nem mentünk, csak kívülről szemléltük az eseményeket, de az osztrák buliról visszatérve lekókadtunk, mert a DJ-n, a két rusnya gogolányon, és egy csúfondárosan részeg újságírókollégán (azt hisszük, orosz) kívül alig volt valaki. A kaja nem tudjuk mi lehetett, ránk már csak tortillacsipsz maradt, piából Pilsner Urquell. 200 liter sört, és 100 liter bort hoztak a szervezők.

Plész: 3

Hangulat: 2

Mjúzik: 3

Arcok: 3

Nők: 2

Pasik: 2

Enni-inni: 3

Összpontszám: 18

Osztrák parti: Ki hitte volna, hogy sógorék a nyomasztó falcói örökségen, és Berlin árnyékán túllépve is képesek értelmezni a parti fogalmát. Ottlétünkkor nagyon sokan voltak a cseh-szlovák buli helyszínénél hálásabb szórakozóhelyen, de ismerik a mondást: egymilliárd légy nem tévedhet. Láttunk sok olasz maffiózót és ukrán kidobófiútarkót. Tapasztalat, hogy egy bulin minél szarabb a zene, annál több nő van, így a dokkolós-stúdiós prog-house vonzotta is a látszatra ringyó, reggelre egészen biztosan kurvákat. Állítólag a gogotáncosok a backstage-en kokainért cidáztak volna. A kaja nagyon rendben volt, bécsiszelet borjúból (bizony), meg krumplisaláta. A pia nemszeretem Gösser (de kit érdekel?), meg valami kevert.

Plész: 4

Hangulat: 3,5

Mjúzik: 3,5

Arcok: 2,5

Nők: 4

Pasik: 3

Enni-inni: 4

Összpontszám: 24,5

Lengyel parti: Nagyon féltünk. Féltünk, mert San Bernardinban senki nem ajánlotta a polák blúz bulit, főleg a lengyelek nem (újságíró barátunk kifejezetten le akart minket beszélni az ötletről). Mi mégis felvállaltuk az expedíciót Piranba, csak azért, hogy Önök tájékoztatva legyenek, és lássák, hogy a munkánkat becsülettel végezzük. Jó három kilóméteres séta (azt mondták, hogy útközben belebotlunk a buszba, de nem sikerült) után megérkeztünk. A három hely közül messze ez volt a legszebb fekvésű, az emberek is barátságosak voltak. A pincérek viszont suttyók, és a sör sem volt ingyé. A kaja zsíroskenyér és cukorból-lisztből sütött süti volt, a zene pedig, na a zene pedig blues. Elviselhetetlen, ráadásul lengyelül (Zsombor és Gábor szerint jó volt, áh). Gosztonyival (Carbon-Próbakő), Ráday Dáviddal (McCann Erickson) és Simon Zoltánnal  (Café, ADCH) találkoztunk. A parti végén a kedves főszervező belénköntött valami nagyon rossz vodkát, amiből állítása szerint 200 litert hoztak, de 15 literrel megmaradt hajnalra. Taxival mentünk haza, de jobb elfelejteni, mennyibe került, mert még a végén igazságtalanul lepontoznánk a bulit.

Plész: 5

Hangulat: 4,5

Mjúzik: 2+1

Arcok: 4

Nők: 3

Pasik: 4

Enni-inni: 2

Összpontszám: 25,5

A tegnap este legjobb bulija orrhosszal és Nóri pasikra leadott szavazataival a lengyel lett. A cseh-szlovák tandemparti gyenge volt, az osztrákot szolgáltatásai miatt szerettük, a lengyel a hangulata miatt emelkedett a többi fölé, ráadásul a többiek felszurkoltak neki néhány pontot. Reméljük, a maiak jobbak lesznek, amik között lesz magyarvircsaft is, szóval hajrá. Nézegessen még több partifotót alant!

 

 

2 komment

Címkék: tudósítás parti golden drum

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr94704431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Critmiss 2008.10.09. 17:02:14

Hű, nem tudom, mi volt a bajotok a cseh-szlovák partival. :) A videón pont a legtutibb trashdiszkó ment, aktuális kedvencem. Hát tudtok ti élni?

zsombor 2008.10.09. 21:54:31

Teljesen mindegy volt a zene, Zazie, a cseh+szlovák parti minden ízében az elmúlásra emlékeztetett minket, és azt rosszul viseljük parti közben :)
süti beállítások módosítása