HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Golden Drum best of: printek

2008.10.15. 17:41 zsombor

Odaát a Kreatívon a Portorozban általunk fellelt kreatívszakemberek válogatnak a Golden Drum terméséből – szpotokat, jobbára, elszórtan egy kis outdoor, egy kis média. Úgyhogy én itt a méltatlanul mellőzött print kategóriából szemezgetnék – abból a printből, ami azért még nem holnap fog meghalni, és bár bitang jó dolgokra lenne képes, Magyarországon valahogy sosem ment; még ha elő is áll valaki egy ütős vizuális koncepcióval, az ügyfél akkor is rányomtattatja a teljes briefet.

Szóval az erősebb darabok a díjazott printekből (+két shortlistes) lapozás után – a teljes lista meg végigkattintgatható itt.

 

 

 

  (Museum of Communism, Prága)

  (Kidobott állatos—alapítványos.)

 

 (Azért aki erre ráírta a poént betűvel is,
azt agyon kellene verni valamivel.)

 

(Szöveg: "From the deepest knowledge of men's skin")

3 komment

Címkék: reklám golden drum

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr44715589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lausekesther 2008.10.18. 15:51:47

A Beretta reklámjához megjegyezném: Az ötlet korántsem újszerű, a német közlekedési, építészeti és városfejlesztési minisztérium már 2006 óta minden tél elején lefuttatja azt az energiatakarékossági kampányát, ami a házak szigetelésére-renoválására szólít fel: ezekben ugyan nem kabátba öltöztötnek, de sapkát húznak öt házra, ami aztán fut printben meg köztéri reklámhordozókon is. Aki tud németül: www.das-energieportal.de/startseite/nachrichtendetails/datum/2008/10/06/eintrag/die-muetzen-gehen-wieder-auf-reisen/
De aki nem, a képet az is megnézheti.

lausekesther 2008.10.18. 15:58:28

Ja, az ötöt nem tudom honnan vettem, visszavonom.

ethan blow 2008.10.30. 14:53:43

volt pár jó valóban, volt olyan is, ami mégcsak scam sem volt
süti beállítások módosítása