HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Rendszergazdabuli Tihanyban

2008.10.18. 14:49 romanb

Végtelenül nagy elfoglaltsághalmaz miatt szinte csak az esti szórakozás idejére utazott a Kreatív tudósító-különítménye Tihanyba, az Internet Hungary konferenciára. Szerencsére másoknak volt ideje a szakmai programokra is, Pollner például fantasztikus részletességgel számolt be mindenről, ami napközben és a teniszcsarnok belsejében történt, a Médiainfo is elmondta mi volt az első nap, sőt a reggeli kómáról is beszámolt.

Ehhez képest mi a Club Tihany szállodai mesterszakácsainak műveivel léptünk kapcsolatba először. Háromféle ételt teszteltünk, egy nagyon fokhagymás tésztát és kétféle pörköltszerűt. Konyhafronton nem történt jelentős innováció az elmúlt években, de ezt a helyet pontosan ezért és ilyennek szeretjük. Aztán szép lassan sodródtunk beszélgetésfolyamon át a Butterfly bár felé, amely idén ősszel pontosan ugyanolyan volt, mint tavasszal a Média Hungary-n és pontosan olyan, mint tavaly és azelőtt és azelőtt. 

A buli is elsőre pontosan ugyanazt kínálta mint eddig minden alkalommal, annyi különbség azért volt, hogy az IH valahogy még cipeli a tech vonalat és lényegesen kevesebb nőnemű érdeklődőt vonz, mint a Média Hungary ezért a buli kicsit olyan volt, mint egy műszakis old's klub, ahova véletlenül nem jöttek el a tanítóképzős lányok. Az elkeseredett férfiközeg ezért az átlagosnál is elszántabban próbálta levadászni azt a tíz lányt, aki a táncparketten forgott ide-oda kézről kézre. Mi persze nem vettünk részt ebben a dologban, hanem egy majomszigetről láttuk az egészet.

Különösebben lealjasodott állapotú médiacelebbel nem találkoztunk, nem mászkált négykézláb Vágó István, nem csókolózott egymással Pálffy István és Sváby András, nem volt nyilvános petting a sarkokban, úgyhogy kicsivel négy előtt befejeztük a koncentrált vizsgálódást.

Buli értékelése, ahogy a Portorozs-i team bevezette (az osztályzás 1-5-ig megy):

 

Plész: 4

Hangulat: 3

Mjúzik: 2

Arcok: 3

Nők: 2 (mennyiség, nem minőség!)

Pasik: 3

Enni-inni: 1

Összpontszám: 18

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr42720153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Critmiss 2008.10.18. 15:54:43

Szeretném jelezni, hogy profi tihanyi konferencialátogatók a Butterfly-t Vajlégynek nevezik egymás között. Még mindig olyan oldschool zene megy, ugyanabban a sorrendben?

glabla 2008.10.18. 17:13:29

rendszergazda - buli. ez a két szó egymás után olyan vicces.

0xFFFF 2008.10.18. 18:03:59

Az iagzi rendszergazdák úgyis a rockot és a metált szeretik. Igazi rendszergazda nem táncol soha, mások táncolnak úgy, ahogy ő fütyül....na mindegy. Ez valami buzi meeting volt a rendszergazdák főnökeivel.

EdBoyWW · http://twitter.com/edboyww 2008.10.18. 19:47:35

A pontszámmal egyetértek, csak az enni inni volt négyes a port.hu-s kávé és az ingyen sör miatt. Kérdés, hogy miért fikázzátok azt a rendezvényt, amelynek a promócsomagjába beleraktátok Magát M Magazint.

ZaZie: nem tudom milyen volt a tavaly, meg a tavalyelőtt, de Dj Vatikánnak néha sikerült nagyon beteg dolgokat művelni. (Zúzdás Tech Break keverve a sztéjinölájvval meg hasonlók.) Nem volt íve a bulinak.
Ettől függetlenül jól éreztem magam.

gabbee 2008.10.18. 21:34:38

nem kéne Hűvösvölgyben stoppolni este

nick: 2008.10.19. 00:01:07

"profi tihanyi konferencialátogatók"
az mi az?

ők csinálnak is vmit, vagy csak úgy vannak el?

Critmiss 2008.10.20. 14:15:24

Néha csak vannak el. :)
süti beállítások módosítása