HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Mekkora reklámzenék! (Session 4 - Le Satinelle Session)

2008.12.22. 07:00 batorfya

Múlt heti posztunkat, mivel kikerült a csodaIndex blogrolljába, elég sokan olvasták, így Nyomek (figyelem: a név), a címlapról idekerült mintatroll torokra veheti. Nagyon tudtuk, és nagyon bíztunk benne, mint Stephen Hauk a polkát szerető hallgatag tömegekben (vö: Jó reggelt Vietnám). Eheti ötösfogatunk kleenex zsepikre, epillált lábakra, pihepuha coccolino paplanokra, és egyenes vonalú egyenletes mozgásban gyakorolt fekvetáncolásra. Persze nem csak nőknek.

Ananda Project - Moment Before Dreaming (Idjut Boys edit)

Kezdésnek mindjárt itt van a 2008-as év egyik legjobb felvétele az Idjut Boys kezelésében. A lassan kibontakozó kompozíció Chriss Brann produceri munkájának köszönhető, aki a kilencvenes évek közepén a Superstars Of Rock (!!!), majd a Wamdue Kidz és Wamdue Project formációkban szorgoskodott (és pottyintotta el a King of My Castle slágert), majd immáron jóideje az Ananda Project és a G-Pal felett bábáskodik, mely közül az előbbi ma már tánctörténeti klasszikus (Cascades of Colour, Kiss Kiss Kiss, Free). A hosszúság ne tántorítson el senkit, de a türelmetlenebbeknek: 3:30-tól nyílik ki, mint a tubarózsa.

 

Vincenzo - Where's The Love That I Knew

Művészneve megtévesztő, mivel hamburgi német. Mostanában a Poker Flat kiadó tájékán készít a közepesnél valamivel értékelhetőbb zenéket. Ez a felvétel az első és lényegében azóta is kábé az egyetlen német deephouse kiadó, a Dessous címkéje alatt jött ki még a '90-es évek végén, és távolról emlékeztet a Télépopmusik-ra. Mi is elsősorban nőkre kenhető kemikáliákhoz tudjuk ajánlani.

 

Javier - Beautiful UR (Aybee's DeepBlak Sunrise Mix)

Javier amúgy harmadvonalbeli árenbí előadó, és az már eleve elrontott lépés, ha valaki egyszerre akar Craig David és Usher lenni. Annál jobb ötlet volt viszont, hogy egyik kedvenc kiadóm, a DeepBlak alfája és omegája, Aybee valamilyen okos döntés által vezérelve belepiszkált az anyagba, amitől egy közepes nyivákolásból valóban mélyen bugyiba mászó felvétel született. Ennek megfelelően képzeletünk szerint intimbetétekhez rögvest draftolnánk is, már persze ha mi lennénk az Always marketingesei.


 

Blue Six -Pure 

A Blue Six készítette el minden idők talán legjobb soulhouse albumát Beautiful Tomorrow címmel még a '90-es évek vége felé Miguel Migs Naked Music kiadójánál. Lisa Shaw hangja egyszerűen simogató, és mi kipróbáltuk: nyálkás vasárnap déli ébredések ellen tökéletes ellenszer.

 

Marcel - On The Beach (Original album version)

Történelmi pillanathoz érkezett el sorozatunk, hiszen magyar felvétel még nem került a heti ötösökbe. Dudás Marcell jobb sorsra érdemes Veginti et Duo albuma annak idején komoly elismeréseket kapott Európa-szerte, és ha hinni lehet az urbánus legendának, akkor Ashley Beedle ezért a felvételért összeverekedett valakivel egy angliai lemezboltban. Így karácsony előtt ajándékozzuk ezt a lemezt a Balira vagy a Maldív-szigetekre készülő női ismerősünknek és vállalkozó férjeiknek egy flakon n-faktoros naptej mellé. 

 

 Múlt heti szavazásunkat az az opció nyerte, hogy egyik se legyen már reklámzene.

Szólj hozzá!

Címkék: reklámzenék

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr71826296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása