HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Terrormentes karácsonyt!

2008.12.23. 14:52 lausekesther

Bár semmi köze nem volt az ünnepekhez és az azt kísérő üdvözlőlap-dömpinghez az Amnesty International és ügynöksége, a DDB a szerkesztőségünkhez a napokban eljuttatott üdvözletének és virtuális ünnepi tortáinak, azok ugyanis az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 60. évfordulójára készültek, mégis kiválóan sikerült az időzítés. Kell-e ugyanis a szeretet állítólagos ünnepénél megfelelőbb alkalom, hogy az egymás iránti tiszteletről, a békéről és szeretetről elgondolkozzunk? Már ha nem vagyok túl csöpögős...

 

Nem ez az első eset egyébként, hogy a DDB ütős ötlettel segít a szervezetnek, hiszen régóta rendszeresen, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül dolgozik neki, és sorra nyeri a nemzetközi és hazai versenyeken a díjakat. A New York Festivals-on tavaly a Szemteszttel, idén pedig a Make Noise-zal aratott sikert, az Arany Pengén tavaly a Hírek című munka vitte el a TCR-kategória Arany Szívét, idén pedig Cannes-ban, az Outdoor Lions kategóriában érte nyereményözön a DDB és az Amnesty International együttműködését. A zsűri a Kreatív saját reklámversenyén is alaposan elismerte az ügynökség érdemeit, tavaly a TCR-print kategória első és második helyezését is az Amnestynek készített munkák nyerték, és a Hírek bizonyított az Egyéb kategóriában is, idén pedig a Make Noise söpörte be a díjakat a Hipnózison. Csak így tovább és tessék példát venni.

Ja, és boldog születésnapot, nyilatkozat!

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr76838480

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tudtad? 2008.12.23. 16:57:40

Egy cseppnyi emberségKözeleg a karácsony a szeretet ünnepe. Ilyenkor talán kicsit jobban odafigyelünk szeretteinkre, embertársainkra. Sajnos azonban vannak olyan családok, melyekben ez az ünnep nem csak boldogságot, de egyben szomorúságot is jelent. Hisze…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2008.12.23. 16:55:36

látom enyém az első komment, és ezt sajnálom is. úgy tűnik itt is elég nagy az érdektelenség, akarom mondani "egymás iránti tisztelet, a béke és szeretet "
süti beállítások módosítása