HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Daft Punk vs. Freeland Obamának

2009.01.22. 02:22 batorfya

Illeszkedjünk akkor mi is bele az Obama hájpba, és nézzük, hogy a Green Dot Film produkciós cég milyen videóval lepte meg - a már nem is tudjuk milyen jelzővel lássuk el - amerikai elnököt beiktatására. Érdekes, hogy a Daft Punk zenéjét adta egy olyan imázsfilmhez, aminek a politikához köze van. Emlékezzünk csak, hogy 2002-ben mind Jacques Chirac, mind Lionel Jospin kampánycsapata is megkereste Bangalteréket, hogy felhasználnák a One More Time felvételüket a korteshadjáratukon, mire azt a választ adták, hogy putain de ta mére. Chirac egyébként korábban már lenyúlta a Bangalter féle Stardust Music Sounds Better With You-ját, az egy frankos pert pedig meg is nyerték Bangalterék.

Megjegyezzük: sem ettől a filmtől, sem a marketingjétől, sem a Pepsitől, sem Wyclef Jean-től, sem attól, hogy színesbőrű, nem lesz jó elnök Obama. Főleg úgy, hogy még nem is volt ideje bármit is csinálni. De persze mi is drukkolunk neki, és valóban történelmi eseménynek tartjuk, hogy ő lett az USA elnöke.

És extrának itt az Aerodynamic legostella változata, amit nagyon szeretünk. Kifejezetten azt a részt, amikor a tekerésnél bedurvul legoemberünk arca.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr89894812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kkrisztian 2009.01.23. 23:48:19

csak a teljesség kedvéért:
ez egy daft punk - hexstatic bootleg (a machine toy című számot tessék megnézni! www.youtube.com/watch?v=yhN7oBNMFN4), adam freelandet nem véltem felfedezni

most már sokkal jobban érzem magam :)

batorfya 2009.01.25. 11:19:19

@kkrisztian: adam freeland a klip elején ébredezik, utána végleg eltűnik. elméletileg ez egy freeland remix az aerodynamic-ra (obamázás nélkül), és néha valóban megtörik az eredeti.
ba
süti beállítások módosítása