HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

A MÁV iskolát teremt

2009.01.30. 17:42 zsombor

A MÁV tartja a szintet a maradandó sérüléseket okozó, a bérletet a „30 napos vasúti bérlet? Akarooom!!!” szlogennel és egy éppen megőrülni készülő, felajzott félmeztelen bérlettulajdonossal hirdető citylightok után. Az üzenet most az, hogy a MÁV büfékocsijai is résztvesznek az éttermeknek kitalált Torkos Csütörtök nevű marketingkalandban, a hirdetés pedig ezúttal újságba készült, ennek megfelelően letisztultabb és kimunkáltabbak a részletek, de az egész hozza ugyanazt a védjegyszerű stílust.

A fősorban egyből egy sokszorosan kínos szópoén, ami annyira vállalhatatlan, hogy tulajdonképpen már vagány használni, az alkalmazott stockképen ismét az eszméletvesztés határáig boldog valaki, ráadásul a copyban van egy igazán fölösleges idézőjeles szerkezet is, ami meg kimondottan trendi. A Magyarországon egészen biztosan sohasem látott büfékocsi a ködből álomszerűen felsejlő képe csak betetőzi az egészet.

Frissítés: mint ZaZie jelzi, a dolog minimum felerészben az állami óriáscégek hirdetési osztályai közti titkos szinergiáknak köszönhető, az őrülni készülő nőt a Torkos Csütörtököt szervező Magyar Turizmustól vette át a MÁV.

5 komment

Címkék: reklám kínos

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr51912814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cseh Balázs - Balee · http://b2bonline.blog.hu 2009.01.31. 11:14:16

most minden bántás nélkül a Malév meg ilyen levelet küld (edm): "Szörnyet fogott a boglári pecás"
A Malév most ennél is hihetetlenebb árakat kínál... EZ MILYEN? :)

Critmiss 2009.02.01. 16:49:57

Bocsáss meg, Zsombor, azért kell írnom egy kiegészítést: ez a megőrülős nő a Torkos Csütörtök hivatalos kabalaállatkája. A MÁV csak átvette. Mondhatjuk, hogy minek, de ha már egyszer ez segíthet az akció beazonosításában, akkor muszáj. Íme a néni az eredetiben: www.menjunkenni.hu/

Bővíz László - JUEX · http://juex.blog.hu 2009.02.01. 18:25:22

> Magyarországon egészen biztosan sohasem látott büfékocsi

Szerezném megvédeni őket, mert van ilyen büfékocsi forgalomban. Magam is meglepődtem rajta a minap, megálltam a kocsi közepén, hogy nem álmodom-e, de olyan érzésem volt, hogy itt most szívesen leülnék ebédelni egyet. Nem belföldi járat volt.

zsombor 2009.02.02. 14:38:40

@ZaZie,
hú, köszi, nemvoltmeg

Ibigoo · http://indafoto.hu/ibigoo 2009.02.23. 14:24:24

Kés és villa nélkül azért egész helyes lenne ő
a vérengző nő.
süti beállítások módosítása