HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Poiana Brasov majdnemLIVE!

2009.02.14. 13:14 romanb

Ameddig Magyarország egyik fele belefulladt a hóba, a Kreatív tudósítócsapata a gazdag románok síparadicsomába, a csodálatos, Brassó melletti Poiana Brasov-ba utazott, hogy részletesebben beszámoljon arról, milyen az Adprint Festival, amely nemzetközi akar lenni és majdnem minden a nyomtatott reklámokról szól.

 

Nemzetközi lehet, de ahhoz, hogy a feltámadó magyar kreatív erő itt teljesedjen ki, és ez a fesztivál legyen a jövő nyomtatott Portorozsa, arra csak akkor van esély, ha a szervezők azonnal el tudják érni, hogy épüljön 400 km autópálya a magyar határ és a tényleg gyönyörű város közé. Addig ugyanis vagy repülni és buszozni kell, vagy 11 óra alatt megtenni 500 km-t, betépett kamionosoktól menekülve, reménytelenül csúnya városokon és szegény falvakon át.

Pedig itt lenni már jó, különösen azoknak kik egyszerre részei a snowboardozó/síző és a reklámcsináló szubkultúrának. 

Ráadásul a program is szemérmetlenül lazára sikerült:

Péntek délután 2 alibiprogram után a hangsúly nyilván a szórakozásra tevődik át. Buli egy brassói bárban, a Moose-ban (ehelyett volt nekünk az elnyújtott utazás).

Szombat napközben: 11-15-ig alibiprogram II. (3 előadás: The Big Won Report - sok versenygyőztes reklám levetítése; History of Coca-Cola Advertising - erről részletesen később; The Place that interactive stole from print) 

Szombat este: díjkiosztó gála, buli

Várható bejegyzések: előadások, eredmények+bulibeszámoló!

 

Szólj hozzá!

Címkék: reklám románia tudósítás brassó adprint

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr45942614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása