HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Macskás Simon kampányol

2009.04.02. 23:16 lausekesther

A macskarajongók meg akik csak bírják a jó animációkat, már régóta ismerik Simon's cat-et, az igazi, öntudatos, okos és kényenc házimacskát, a Garfieldnél is macskább macskát. (Emlékeztetőül alant néhány) Várható volt, hogy a YouTube-on 8-9 milliós látogatottságot is elérő videókban előbb-utóbb észreveszi valaki a reklámértéket, ahogy ez részint meg is történt. A Brit Animációs Díj egyik tavalyi nyertese, Simon Tofield, a filmecskék atyja, akinek weboldala (ha tényleg az övé) máris valamicske humorérzékről tesz tanúságot, előállt az egyenlőre három darabos macskás sorozat után  egy "Simon nővérének a kutyája" sztorival:

 

A film a brit RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals) Give Animals a Voice kampányának a része, ami - Simon mentségére szóljon - egy nemes célú állatvédelmi szervezet. Ami viszont kevésbé egyértelmű, az, hogy érdemes-e belekavarodni abba a média-botrányba, amit Jamie Oliver kampányhoz kapcsolódó  műsora, a "Mentsük meg a szalonnánkat!" (ezt muszáj volt lefordítanom:) is okozott, mint a Peta ellenkampánya, amiben meztelen terhes nők ketrecben tiltakoztak - még ha ez önmagában is elég megkérdőjelezhető volt. De az RSPCA-ról is utoljára akkor hallottunk itthon a hírekben, amikor az Állatvédő Liga tisztje egy műbaglyot mentett meg, még a tűzoltókat is risztotta. Vagy ha más nem is, hagyjuk Simont és gondoljuk át, hogy mi hozott többet az Állatvédő Ligának (mint márkának): a macskás Simon, Jamie vagy a visszafelé elsülő kampány a kismamákkal?

És akkor az emlékeztető macskás filmek: 

A number one:

 "Engedj be!":

És a valódi férfibosszantó:

 

1 komment

Címkék: macska állatvédők rspca simon tofield

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr361042960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Pither · http://hundilbert.blog.hu/ 2009.04.03. 14:27:06

Hogy én hogy gyűlölöm a macskákat... persze ettől még ezek qrvajók :D
süti beállítások módosítása