HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Videós reklámtípusok és brandelés

2009.06.11. 12:56 .:sz-b:.

Az IAB Hungary a Kreatív webvideós konferenciáján jelentette be az ajánlott hazai videós reklámtípusokat (videóhirdetésnek itt az számít, ami a videótartalomban megy, tehát a ráúszó banner, a brandelt lejátszó nem). Kétféle hirdetést határoztak meg: lineáris – ami a tartalom előtt, közben, után megy le – és nemlineáris, az ún. „matrica”, ami a videótartalom fölött jelenik meg, csíkban vagy máshogy, egyszerre a videóval, azt részben kitakarva. Részletesen hamarosan a Kreatív Online-on.

Székely Szabolcs a Neo Interactive-től a videók brandelésben alkalmazható lehetőségeiről beszélt, példákon keresztül. Kiemelte, hogy nem minden videó terjed az interneten, az nem elég, ha feltöltjük a tv-reklámunkat. Persze van ellenpélda, mint például a Soproni-film. Az a videó terjed jól, amiben van figyelemfelkeltő történet, ami eredeti, ami könnyen megosztható és releváns (inkább ötlet kell, mint branding), gyors és élvezhető, integrálható, aktuális. Székely Szabolcs prezentációja példák tömkelegével pénteken elérhető lesz a Kreatív Online-on.

Szólj hozzá!

Címkék: tudósítás webvideo konferencia

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr661178635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása