HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Cannes 2009 – kezdődik!

2009.06.19. 10:20 batorfya

Vajon tényleg Cannes az egy négyzetméterre jutó kreativitás mértékegysége? Ott van mindenki, aki számít? Valóban drogoznak a yachtos bulikon? És Steve Ballmer igazán egy visszataszító figura? Idén minden kiderül!

Mint jóllakott lapp a tükörjégre, úgy vetjük rá magunkat idén is a legforróbb reklámfesztiválra, amire idén a gvv miatt kevesebb munkát neveztek mint tavaly, viszont idén először lesz pr-kategória, hogy Lausek Esther ne jöjjön hiába.

A programokat elnézve szinte bizonyos, hogy nem leszünk hajlandók beülni a Kínai Reklámszövetség jövő csütörtök reggeli szemináriumára, sem egy rakás, három-négybetűs mozaikszóra, de mindenképpen kecsegtetőnek ígérkezik a Naked Communications előadása, mely médiaügynökség neve egyszerűen van annyira suttyó, hogy már kíváncsivá tett minket.

A fesztivál díszvendége Kofi Annan lesz, aki az ENSZ alaszkai biztonságpolitikai kommunikációs stratégiájának viszontagságairól fog beszélni. Na jó, nem, hanem klímapolitikai reklámokról az EuroRSCG kíséretében.

Node miről fog beszélni Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója? Halkan jegyezzük meg, hogy minket nem igazán érdekel, de hátha kap az arcába itt is valamint, mi pedig lefilmezzük, hogy tájékoztassuk a magyarországi nagyérdeműt.

Merthogy kamerával megyünk, bizony, minden bulira elmegyünk, minden ügyvezetőt lekapunk betolva, minden lyukba benézünk, és általunk láthatják majd nyakkendő nélkül Sir Martin Sorellt, az Omnicom :), a WPP atyaúristenét is.

Próbáltunk előre tájékozódni a place to be partik felől, de a Cannes-i partra képzelt Dimitri From Paris buli helyett be kell érnünk légiósunkkal, Dimitris From Budapesttel, aki saját költségén kíséri el a szerkesztőség két tagját. Nem utolsó sorban ő tud egyedül bármilyen idegen nyelven lehengerlően beszélni.

Szóval lesz tudósítás, lesz szakmázás, lesz nagyon sok képes és videós anyag, és küldünk magunkról minden nap egy vérlázítóan menő fotót. Hogy a jóisten áldja meg a Professional Publishing Hungary teljes vezetőségét és tartsa meg jó egészségben őket hosszú életük végéig.

A tavalyi Cannes-i eseményekről temérdek anyag érhető el Zsombor és Balázs áldozatos munkájának hála a Kreatív Online-on, és itt a Szívlapáton . Folyt köv.

2 komment

Címkék: cannes 2009

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr261194971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása