HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Breaking! Breaking! A Balatonon és az Adrián nyaralnak a magyar emberek!

2009.07.02. 15:41 zsombor

Immár egészen biztos, hogy a magyar közvéleménykutatókat darabra és nem értelemre fizetik. Egy hét sem telt el a legutóbbi "az internetező fiatalok sokat MSN-eznek, a nem internetező nyugdíjasok keveset" közlemény óta, két perce pedig újabb csodálatos közlemény hullott a Kreatív postaládájába, azóta próbáljuk elhinni a sok megrázó erejű információt, ami szerepel benne.

Szeretném a figyelmükbe ajánlani a Forsense Intézet „A nyaralók fele a magyar tenger felé veszi az irányt” című legújabb kutatási gyorsjelentését.

Ebben többek között arról olvashatnak, hogy a pihenést tervező magyarok háromnegyede belföldi nyaralásra készül. Az idén is a Balaton a leggyakoribb úti célja a magyaroknak, míg a külföldi célpontok esetében Horvátország a legfelkapottabb. Elemzésünkből az is kiderül, hogy csökkent az az összeg, amit az emberek nyaralásra akarnak vagy tudnak fordítani.

A közcímekre ("Van aki megy, van aki otthon marad" – húúú, és "Nekünk a Balaton a Riviéra" – áááá!) már nem is találok szavakat ennyi fokban.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr191222366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.07.02. 17:04:53

Azért ha a következő 15 évben egyik évben a Balaton hirtelen megelőzné Dunavarsány, ezen úriemberek áldozatos munkája nélkül a dunavarsányi lángososok nem tudnának időben felkészülni a megnövekedett igényekre. Ilyen és ehhez hasonló katasztrófákat előznek meg, miközben őrzik álmainkat.

Konrad · http://onlinemarketing.blog.hu 2009.07.02. 18:03:29

Én már immunis vagyok az ilyenekre. Bár még kijöhetne az a felmérés is, hogy a sok eső miatt kevesebben mennek egy-két napra a Balatonra, illetve a gazdasági válság következtében csökken az egy főre eső nyaralási költség is. (Tudom, ez ebben is benne van, de ugye ezen nem kell felakadni :) )
süti beállítások módosítása