HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Ezért is menő a Crispin, Porter + Bogusky

2009.08.10. 16:52 batorfya

Most belterjeskedünk egy kicsit, mert egyrészt nincs értelme olyan napon közérdeklődésre számot tartó posztot kitenni, amikor nincs bent Sz-BB, másrészt meg csakúgy kell néha ilyen is.

Azt nem mondanánk, hogy egetrengetően vicces lenne a Crispin, Porter+Bogusky gyakornokainak vizsgavideója, a World of an Intern, de van jópár pont, amit meg lehet adni rá. a CPB eddig is számos tekintetben vert már mérföldeket a többi ügynökségre, ez, ha nem is hétmérföldes, de pár száz mérternyi van.

És ne feledkezzünk meg az egyik legmenőbb és legviccesebb önpromójukról sem, amikor Alex Bogusky vezeti be az új CPB honlapot.

3 komment

Címkék: promo cpp crispin porter bogusky alex bogusky

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr211300783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

O.Hintz 2009.08.11. 12:17:25

Hello, tényleg nagyon tuti a CPB irodája, meg az is jó, hogy nyolcvanhét gyakornokuk van faxküldésre, de ebben az építőtáboros búcsúesti jópofizásban úgy mégis mi a búbánat van pár száz méterre micsodától? Nem értem.

nincsde 2009.08.14. 13:01:09

mi ez a fas...ság?

alolkabolka 2009.08.27. 11:45:35

Ez a legmenőbb és legviccesebb önpromójuk????

hát, bravó.
süti beállítások módosítása