HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

A Trainspotting Begbie-je a Johnnie Walker eposzában

2009.09.04. 12:46 batorfya

A Bartle Bogle Hegarty copyright-ra hivatkozva (utánakérdezünk, de van sejtésünk, hogy a kampány része) mindenhonnan leszedette a nemzetközi kreatív szaksajtó aktuális hanyattvágódását kiváltó I Walk reklámot, de most újra feltette valaki a Youtube-ra. A sztori: Robert Carlyle, a Trainspotting Begbie-je 6 és fél percen keresztül, egy snittel beszéli el a Johnnie Walker történetét a skót felföldön járva. Állítólag negyvenszer vették fel, mire sikerült a mutatvány. Sebtiben kitesszük.

3 komment

Címkék: begbie johnniewalker bbh carlyle

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr221359775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katona_évi 2009.09.04. 13:26:26

ettől a kiejtéstől teljesen kész vagyok

Mr. Pither · http://hundilbert.blog.hu/ 2009.09.04. 14:35:22

Igen. Igen! Még sosem láttam rossz szerepet Carlyle-tól, mégpedig azért nem, mert egy született színészzseni, és nem utolsósorban, mert brit (azaz skót). Mutasson nekem valaki egy hollywoodi vizibuzit (copyright: Szerednyei Béla) aki így végig tud nyomni egy 6 perces shotot, akár negyvenedszerre.

Na igen, ez ( www.youtube.com/watch?v=5oAY3Eoyr9o ) meg ez ( www.youtube.com/watch?v=cCPlCEguT8g ) meg ez ( www.youtube.com/watch?v=lioBFBlGI40 ) se semmi, de
1) az 45 másodperc
2) lássuk csak a rendezőt... ja, hogy Jonathan Glazer, Londonból.

Az ötlet, a rendezés is jó (ámbár COPYPASTE gyanús, lásd fenn)... de Carlyle, na ő zseniális.

sqirell 2009.09.07. 17:19:47

A kiejtése tökéletes, igazi skót. Nekem volt szerencsém élőben is látni őt, persze nem színházban, hanem a 65-ös buszon Richmondban egy szombat éjszaka. Mindenki összesugott, mikor leszált. A reklám egyébként tényleg nagyon jó.
süti beállítások módosítása