HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Eltűnt a Pannon kutyája

2009.09.10. 15:21 romanb

Az utóbbi hetekben már nem lehetett látni Pannon reklámjaiból ismert figurákat, a nyílt tekintetű fiatalembert, a kutyát és a sok szőke lányt, aminek én azért kicsit örülök. Most azonban lesz nagy változás a Pannonnál, az Ogilvy helyett a Young & Rubicam és a Publicis nyerte a reklámtendert.

Nem volt nagy meglepetés, mert összesen három ügynökséget hívtak meg, a két nyertesen kívül még a korábban neikik dolgozó Ogilvyt, amiről azért sejthető volt, hogy nem fog nyerni, hiszen, ha elégedett lett volna a Pannon, akkor nincs tender. A miértekről és a hogyanokról egyébként a Kreatívon írtunk bővebben.

Az újféle reklámok állítólag egy-két hónap múlva megjelennek. Elvileg nem lesz nehéz dolguk, mert a T-mob és a Voda megszólalásig ugyanolyan steril, semmitmondó és összevissza reklámokkal próbálkozik és eddig a Pannon is inkább rájuk hasonlított, kicsit barátságosabb/bárgyúbb színezettel. Tehát ha mindösze azt tűzik célul, hogy ne hasonlítsanak az egyik konkurensre sem, akkor már meg is van az egyediség. 

Eddig ezek voltak a főbb irányok:

A híres, csókos film 2000 körülről (még a McCann Erickson munkája)

2006 eleje

Megjelenik a kutya

Pannon vízvezeték-szerelők

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr571373138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bery · http://www.facebook.com/berkes.peter 2009.09.10. 16:21:26

Vajon van-e összefüggés a kreatívigazgatói pozíció fluktuációja és a súlyos büdzsével bíró Pannon elvesztése között?

Az Ogilvy eddig úgy tűnt new business-ben utólérhetetlen...

Persze ügyfelek jönnek mennek.
süti beállítások módosítása