HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Bexytal, a wellnes pálinka kompozíció

2009.10.18. 15:00 lausekesther

A világon egyedülálló, forradalmian új, és szegmensében piacvezető termékkel, a Bexytallal ismerkedhettek meg mindazok, akik múlt héten ellátogattak a Hill & Knowlton, a világ egyik legismertebb pr-ügynökségének születésnapi bulijára! A zamatos wellnes pálinka kompozíció, amely Szilvásy Péter és a Magyar Szóvivők Egyesületének ajándéka volt az ünnepeltnek, Szilvásy-Békési kooprodukcióban készült. Az egyedi designnal készült, egyedi kiszerelésben kínált ital az ízletes Békési szilvapálinka mellett többek között aloe verát is tartalmaz, amelynek kedvező hatásait tibeti gyógyfű fokozza. Komponensei révén jó hatással van az agyműködésre, a szívre, az emésztésre, a sportteljesítményre és a párkapcsolatra is, így joggal viseli az Élmény itala nevet. A Bexytalt kifejlesztő Szilvásy Péter, Szilvásy György volt kancelláriaminiszter öccse többek közt a parajelenségekkel foglalkozó Lélekkutató Intézet, az Írisz Klub, az X-party alapítója és az Emese-bál szervezője is.

Nem, szerencsére ez nem egy sajtóközlemény volt - de ha lenne, valahogy így képzelném el... Mellécsatolva egy képet a termékmintáról szemcseppes kivitelben és a termékről nagyüvegesben, illetve a szervírozási javaslatról, amelyen Szilvásy Péter dr. Orodán Sándorral, a Magyar Szóvivők Egyesületének elnökével látható:

 

A címke dizájnja és szövege magáért beszél, de végképp nem csodálkozik az ember, ha megnézi Szilvásy Péter X-party honlapját. Egy kincsesbánya. Az Európai Sajtószövetség honlapja, itt a Vállalkozók Klubja Egyesület, Kormányzati Tanácsadó Jósda, de a programok közt böngészve ott van a Hill & Knowlton júniusi szakmai estje (bár Hil-Knolton-nak írva, ha esetleg keresni szeretnénk) és a most októberi szóvivői konferencia is. Úgyhogy, ha valakiben felmerült volna a kérdés, hogy mit keres a Bexytal egy globális pr-ügynökség születésnapján, kérdezze meg a többit is.

(A fotókért köszönet a Photoplanetnek.)

2 komment

Címkék: bexytal

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr621457822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabó Patrícia 2009.10.19. 09:23:38

A szemcseppes vicces.

"Ha már csak a szemed kívánja"
süti beállítások módosítása