HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Nagy elmék, ha találkoznak: a Kreatív és az AdAge kézenfogva innoválnak

2009.10.19. 12:17 zsombor

Azonnali közlésre: a Kreatív változatlanul a nemzetközi szakújságírás élvonalában

Csalhatatlan bizonyítékot szült az élet arra, hogy a Kreatív szívósan tartja helyét a nemzetközi szakújságírás élvonalában, rácáfolva a bulvárosodást vélelmező vádakra. Az Advertising Age napokkal a Szívlapáton is meghirdetett iparági állatszépségverseny előtt hirdette meg a magáét, márpedig a reménytelenül száraz az elfogulatlan szakmai tájékoztatást zászlajára tűző amerikai laptestvért nehéz volna az olcsó népszerűség hajszolásával vádolni.

Úgy tudjuk, az egybeesés egyszerű véletlen, illetve a két élvonalbeli lap puszta trendérzékenységét jelzi, de a belső vizsgálat lezárultáig nem tudjuk kizárni, hogy az AdAge ipari kémkedést folytatott a Kreatív szerkesztőségében. Addig is viszont hadd köszönjük meg, hogy önök lényegesen szünyőbb jószágfényképeket és szórakoztatóbb kísérőleveleket küldenek nekünk, mint a sótlan jenkik!

Hamarosan megkezdjük a szavazást, és bejelentjük azt is, hogyan fogjuk méltó módon megünnepelni a kommunikációipar nyertes háziállatait.

Szólj hozzá!

Címkék: szünyő

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr861460128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása