HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Kólás buli a Merlinben

2009.11.04. 16:28 szivlapat

A villamosmegállók plakátjairól jólismert Hello You Collection ruhatervező-pályázat nyerteseinek csaptak múlt héten egy bulit a Merlinben a szervezők, azaz a versenyt kitaláló Noguchi pr-ügynökség és az egészet finanszírozó és a háttérben álló Coca-Cola, annak is a Light márkája. Ügyes kis kampány volt, több mint egy évig egészen tolakodásmentesen megmozgatta a dizájner-babérokra pályázó fiatalokat, meg a rajongó szavazókat. És még nincs vége...

A buliról kaptunk egy videót is, amit Horváth Vanda, Lengyel Andor és a Studio-X készített, beszél benne "Nóri", a bomba kampánymodellek, a Coca-Cola volt közkapcsolati menedzsere, a Noguchisok, no meg a nyertesek, akik sok-sok-sok-sok jófej embert ismertek meg, ja és van benne szó az emészthető ruhákról is. 

Szólj hozzá!

Címkék: coca cola

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr51498671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása