HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

A Karmamédia meleg nyulai

2009.11.16. 10:50 romanb

 

A Legszünyőbb Irodai Jószág a kommunikációiparban

 
Online kommunikációs ügynökségként nem megengedhető, hogy ne legyen az iroda legkülönlegesebb állatainak saját online kommunikációs platformja, ahol a PÁRBESZÉD biztosított teret kap.
 
 
Komoly mediacoverage is tartozik a nyuszikhoz, megjelentek a legrelevánsabb portálokon, pl. itt.
 
A komplett díjat megnyerni nem szeretnénk, mivel az túl könnyű lenne ezzel a két kis cukisággal. Ellenben örülnénk, ha a meleg társkapcsolatok toleranciájára hívnánk fel a figyelmet ezzel a két kis állatkával. Ők ugyanis két hím nyuszi, akik, mint ahogy a képeken is látszik: melegek. 
 
Ők ketten megtestesítik a Karmamedia cégfilozófiáját is, a zen buddhista célnélküli örömöt is, mivel nekik alapvetően semmilyen céljuk nincs, de nagyon aranyosak. Nem őrzik a házat, nem csinálnak semmi hasznosat, viszont egész álló nap szaladgálnak, répát esznek és dugnak, néha alszanak, és természetesen mindent megrágnak. Többek között a Karmamedia Társasági Szerződését is megrágták, ezzel hitelesítve a megalakulásunkat.
 
A szakmai rendezvényeken nem vesznek részt, mert félnek. Ellenben a brainstormjaink állandó résztvevői, bár mobilitásuk kicsit korlátozottabb, mint Fülöpé, a házi bulldogunkké. 
 
Eredeti, törzskönyvezett nevük amúgy Hannah Arendt és Martin Heidegger, de miután kiderült Hannáról, hogy valójában nem nőstény, hanem hím, ezért átkereszteltük őket Bögrére (a füles bögre miatt) és Mangóra (ezt nem tudom miért kapta névnek).
 
 
 
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szünyő

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr91523520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása