HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Indul a szünyőszavazás!

2009.11.17. 14:27 szivlapat

Kreatív-falinaptáron dicsőülnek meg a nyertesek! Szavazz most!

Kedves olvasóink!

Kérjük, hagyják abba az iroda sarkában talált táncoló hermafrodita újszülött csincsillák fényképezését, mert lezárult a Legszünyőbb Irodai Állat 2009 bajnokság nevezési szakasza.

Ez egyben azt is jelenti, hogy eljött a mindent eldöntő szavazás ideje: péntek délután 3-ig lehet nyomni a gombot összesen 45 iparági szőrös, simogatnivaló, csápos vagy nyáladzó állatkára. Péntek délután 3 utántól nem lehet gombot nyomni többé, úgyhogy szóljon minden kollégának, ismerősnek, családtagnak, és spammelje durván az üzenőfalakat! Egy gépről csak egy szavazatot fogadunk el. Lehet próbálkozni, de úgyis kiszúrjuk.

„Igen” – mondták a verseny szervezői arra a kérdésre, hogy rendkívül büszkék-e magukra és az olvasókra a rengeteg nevezés és az áradó szeretet láttán. „Igen, igen” – tették hozzá, amikor arra is rákérdeztünk, sikerült-e média-, reklám- és pr-ügynökségektől, nemzetközi és magyar vállalatoktól, szerkesztőségektől a filmgyártó cégekig és szövegírótól az überCEO-ig mindenkit megszólítani.

A verseny eredményét, a 12 legszünyőbb jószágot a hónap végén jelentjük be. A nyerteseknek, gazdáiknak, az összes nevezőnek és minden kedves olvasónknak pedig decemberben nyújtjuk át azt az ajándékot, amely minden napot szünyőbbé tesz majd 2010-ben: a 12 nyertes csiga, kutya, cica és vombat a Kreatív decemberi számával együtt kiadott egész éves falinaptárról fog majd mosolyogni a vidám ügynökségi folyosókra!

Sikeres szereplést kíván:

Sosi
ötletgazda, a választási bizottság elnöke

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr291531825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása