HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Súlyos látvány a Művészetek Palotájában

2010.02.05. 17:39 .:sz-b:.

A Magyar Telekom idei évindító rendezvényén az első magyarországi, "ténylegesen architektúrára szabott panorámavetítést" mutatták be a Művészetek Palotájában, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. A vetítést a Bordos.ArtWorks, azaz a Bordos–Kovács–Vicsek hármas készítette, ők panorámavetítésekkel, holografikus vetítésekkel, színházakban vetített díszletekkel, számos vj-show-val és képzőművészeti tevékenységükkel már nagy sikereket értek el Los Angelesben, New Yorkban, São Paulóban, Bejrútban, Dubaiban, Párizsban, Genfben, Kölnben és Rómában is. A rendezvény egyúttal világpremier is volt: Vicsek Viktor saját fejlesztésű rendszere, melyen több évig dolgozott, első alkalommal tette lehetővé az ívelt formára szabott precíz panorámavetítést, amely illeszkedett a hangversenyterem színpad mögötti félköríves falának vonalához, az erkélyekhez és az orgonához.

A rendezvényt a HD Group bonyolította le, a vetítés mellett 3D-s prezentációk is voltak a programban, melyek a beszédeket kísérték. Ezekhez a jelenlévők speciális szemüveget kaptak.

5 komment

Címkék: magyar telekom

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr501732183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Exminden 2010.02.05. 22:02:08

Hűha. Budapest a világ közepe :-) Hát még a MÜPA. Hát még egy kis szín-fény-játékkal megdobva :-)) Szééép...

Lez · http://lezlands.blog.hu 2010.03.21. 01:13:18

klassz! Éljenek a vizuális szakmunkások!
süti beállítások módosítása