HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

"Egyedül én, én nem leszek ott, basszameg" - A Holman-féle Blitzkrieg bukása

2010.05.18. 13:25 batorfya

Soha-soha nem lehet megunni a Bukás-feldolgozásokat. Most éppen a Média Hungary vs. Generál Média-fightra készült egy szerintünk fasza feldolgozás, voltak részek, amin fetrengtünk a röhögéstől. Holman Endre, a Generál Média vezére Hitler képében vall az össze nem jött Fall Gelbről a Média Hungary ellen, a vadkattintásokról és a hódmezővásárhelyi gyerekmunkáról.

(Aki nem tudja, miről van szó, itt a sztori összefoglalója.)

41 komment

Címkék: mediahungary generalmedia fallgelb holman csermely

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr542012617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szegedigetto 2010.05.18. 14:56:01

Bruhaha! Ez jó ötlet! Vadkattintások:)))

nál 2010.05.18. 15:12:25

Az az egy-két szó jó volt benne, ahol tényleg hasonlót mond, de amúgy ez gyenge.

karolyist 2010.05.18. 15:16:49

Kik azok a barmok, akik ennek a faszbrigádnak az oldalain hirdetnek?

delvideki 2010.05.18. 15:30:08

"Der Krieg ist verloren!" = "A pornónál kellett volna maradni!"
muhahahaha....

joskafiser 2010.05.18. 15:36:09

o arohadek ingyen vitte a bulizni vagyokat. a f@asiszta allattttya! meg azt is mondta, hog a 100millas haszonbol 1%t ajanljanak mar fel legyenekszivesek, es akkor ingyenbermentve mindent megkapnak.

AR-CAT-LAN ! komolyan mondom ! egy mediaesemenyen ahol mediacsakok ugyanazoknak a mediacsakoknak akikkel amugy is soroznek es pajtiznak, elmondjak az 5 eves tutifrankot, amit minden evben elmondanak. es ebbe kopne bele a R_O_H_A_D_T ! mocskosfasiztaja!

szervezzunk mar egy megkovezes flashmobot!

joskafiser 2010.05.18. 15:39:47

ertem en , h most nehany mediagecnek habzik a szaja, mert megprobaltak belekopni a frankon lezsirozott levesbe, de nem kellene/lehetne onkritikaval kezdeni?

Tenoce · http://www.deezer.com 2010.05.18. 15:46:14

Azert van olyan aki meg sokra ertekeli a MyVIP-et:

www.djuice.hu/myvip :)

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.18. 15:46:34

igen, adolf jo reprezentansa a sajat nemenek, sokkal behelyettesitheto:-))

kerikak 2010.05.18. 16:10:45

"kirúgom az egész kattintógyárat a picsába" LOL :DDD

Konrad · http://onlinemarketing.blog.hu 2010.05.18. 16:30:11

@joskafiser: a történet nem erről szól. A történet arról szól, hogy miért klasszikus maffiamódszerekkel kell egy ilyen lépést megtenni. Holmann olyan most, mint az a srác, aki a golyókat einstandolta a Pál utcai fiúkban. Éppen csak itt a golyó tulajdonosa mégsem adta oda.

Most megy az erőlködés. Inkább azon érdemes elgondolkodni, mennyire nézi le a média szakmát ezzel a lépéssel, és azzal, hogy milyen "programot" is "szervezett". Holmann blöffölt - és nem jött be. Most megpróbál jól kijönni belőle.

joskafiser 2010.05.18. 16:36:02

hat konrad belemehetnenk abba h a mediaszakmat mennyire kell v lehet lenezni, v h a mediaszakma mennyire hordja magasan az orrat. v h a mediaszakma (kvazi = internetszakma) mennyire a korbecsokolasrol szol magyarorszagon. persze a mediaszakma belsoerintettjei nyilvan semmi ilyet nem gondolnak, soooot. de ha kicsit tavolabbrol _probalnank_ figyelni az esemenyeket, h ami mo-n folyik soksok eve mediaszakma meg internet cimszo alatt, gorcsosre rohognenk magunkat. de tudod ezt te is jol. beszeltuk mar a blogodon eveken keresztul. nehaneha meg te magad is kikeltel ellene.

hollmann akart mutatni egy fricskat, nemjott be. attol meg nem feltetlenul o a gaz... sot.

This_is_Sparta (törölt) 2010.05.18. 19:28:09

Az a problémám, hogy aki jól beszél németül, az ezeket a viccesnek szánt feliratokat nem nagyon tudja értékelni! Szerintem!

Winston007 2010.05.19. 08:49:27

A videon amikor mondja kik maradnak bent ki az a Hódi? A tobbirol tudni , hogy generalosok de Hodit en csak egyet ismerek, azt aki anno a Goliatot csinalta.

Az egesz ugyrol annyit, hogy nem ertem a General motivaciojat, mi volt a celja?

Konrad · http://onlinemarketing.blog.hu 2010.05.19. 11:04:30

@joskafiser: ez nem fricska volt, ez konkrétan maffia módszer. A fricska nem ez lett volna. Igen, ráférne a hazai médiapiacra, ezen belül a hazai internetpiacra is egy tisztességes gatyábarázás, de azt nem úgy kell megtenni, hogy egyes szereplők fejéhez fogod a pisztolyt. Más kérdés, hogy a változás igénye egyre több szereplőnél megjelent - én azt gondolom, két év múlva valami egészen más piac lesz a hazai internet piac. Már elindultak a "mélyben" alapvető változások, főleg gondolkodásmódban, de ezek mire átmennek, az nem két nap.

fruitella 2010.05.19. 15:57:24

Lehet, hogy ezen a fórumon ciki az itt lévő médiaszakma krémje előtt, de én is ingatlanozom (korábban pénzügyi bróker voltam, de nem jött be). A helyzet az, hogy ma jöttem haza Tihanyból, arról a rendezvényről, amit ti itt most mindannyian lenéztek, meg lemaffiáztok, és amit az ingatlanok.hu nekünk tagoknak már két hónapja meghírdetett ezen a helyszínen és ezekre a napokra. Most külön megnéztem itthon, a média hungaria rendezvény mindig május 26-28 volt az előző években, így nem értem, miért olyan egyértelmű számotokra, hogy ki a gengszter.. Mielőtt megkérdezitek, nem vagyok generál médiás beépített ember, mégcsak nem is értek minden módszerükkel egyet, de azt tanusíthatom, hogy a tihanyi rendezvény egyáltalán nem az, aminek ti itt most beállítjátok.

Lufipifu 2010.05.19. 19:11:42

@Konrad:
nem okos dolog maffiázni. Ha nem igaz, akkor könnyen pert kaphatsz. Ha meg igaz, akkor lófejet.
De ha már ilyen markánsan fogalmazol, akkor valószínűleg ennyire tisztában vagy a helyzettel, pontosan látod azt a sztorit, amiről mindenki másnak csak homályos elképzelése van. Ennek megfelelően gondolom a lehető legobjektívebb pulpitusról írsz, tehát vagy mindkét rendezvényen ott voltál vagy egyiken sem és nyílván semmilyen érdeked nem fűződik egyik félhez sem. Ugye?

Konrad · http://onlinemarketing.blog.hu 2010.05.19. 19:27:21

@Lufipifu: ugye.

A módszer - az, hogy rászervezel egy másik rendezvényre - az maffia módszer. A maffia módszere az, hogy odamegyek és elveszem. Ez a VÉLEMÉNYEM. Persze ha valakinek ez a vélemény nem tetszik, az az ő dolga.

turtundi 2010.05.20. 08:21:42

Szerintem a szivlapát blog is veszélyes terepre evezett ezzel, hiszen közzétettek egy jó hírnet megsértő videót, és Konrád is, aki egyértelműen maffia módszerekkel vádolt meg valakit (meg persze a saját blogjában szintén terjesztette azt). A megjegyzések tényállításokat tartalmaznak, így jogilag értelmezhetőek, így már nem a "vélemény" kategóriába tartoznak. Ugyan nem tudom, hogy hol az igazság, gondolom, ezt majd a bíróság kideríti.

Alfréd76 2010.05.20. 08:29:46

Konrád, ez nem maffia módszer, ez verseny. A Pepsi maffiózó, mert a Coca után jött? Nem tudom, Te vagy Nebojsa kezdtetek előbb tanácsadni, de a gondolatmentedet követve a második az maffiózó. Ezek a konferenciák viccek voltak, azon túl, hogy jónéhány médiaalkalmazott jót bulizott, csak arra voltak jók, hogy a szervező keressen vele sok-sok pénzt. Amúgy meg kiváncsi lennék, hogy Csermelynek mi baja volt a nyereség egy százalékának felajánlásával, Holman, ha jól tudom, azon túl nem kért semmit a helyszín átengedéséért. A nagy maffiózó.
Csermely pedig megérdemli. Nem én vagyok az egyetlen, akinek amíg pozícióban voltam mélyen hajlongott, és hosszan nyalt, mihelyst kikerültem, már a köszönésem sem fogadta, a már elküldött meghívást pedig azzal vonta vissza, hogy már nem vagyok érdekes. Na, ez a maffia, a béna maffia.
Emberek, legyen ősszel több konferencia, és majd a piac eldönti, hogy melyik a jó.

Alfréd76 2010.05.20. 08:51:16

Ez nem maffia módszer ez verseny. Ezzel a gondolatmenettel Te is maffiózó vagy, hacsak nem Te vagy az első, aki tanácsad online marketing ügyekben. És maffiózó az a sok-sok rendezvényszervező cég, akik nem nyálazzák végig a konkurencia naptárjár, mielőtt szerveznek. Amúgy Holman a nyereség (nem bevétel!) egy százalékáért felajánlotta, hogy átengedi a helyszínt. Ebben mi volt a maffiózó, és Csermelynek miért nem kellett?
Csermelyről amúgy nincs túl nagy véleményem. Amíg pozícióban voltam mélyen hajlongott, mihelyst kikerültem, már nem voltam jó fej. Ez még önmagában nem baj, de az a flegma lekezelés, ahogy ezt előadta... Én nem sajnálom, ha nem kaszál annyit a médiaszakmán.

Lolka & Bolka 2010.05.20. 14:21:34

Fruitella

Ez tök jó amit mondasz, de akkor miért ajánlotta fel a General Media néhány nappal a rendezvény előtt a Media Hungarinak, hogy "átengedi" a helyszínt??? Ha a Csermely elfogadja akkor meg az ingatlanosokat küldik el a picsába???

Szóval nem állítja be senki semminek. Pont az aminek látszik...

Konrad · http://onlinemarketing.blog.hu 2010.05.20. 19:24:56

@turtundi: vádoltam? Haha.

@Alfréd76: nem, ez nem verseny. A verseny az lett volna, ha Holmann szervez egy konferenciát. A kólás példában: ha a Pepsi szépen megveszi kilóra a boltokat, és kidobálja a Cocás termékeket, és csak az övét engedi.
De nem, Holmann kitalálta ezt az egész helylefoglalást, miközben Csermely folyamatosan szervezte a MH-t, még a lemondás előtti napon is egyeztetve a Club Tihannyal.

Egyébként pedig leszarom, ki mit gondol, én a saját véleményem mondtam el. Továbbra is tartom: ez nem piacilag elfogadható magatartás, ez olyan módszer, ami eddig nem volt jellemző ezen a területen.

Valkai 2010.05.20. 23:38:40

@Konrad:
ez vélemény vagy tény? 'Holmann kitalálta ezt az egész helylefoglalást'

Érdekelne még, hogy hányszor fizettél be a Média Hungaryre vagy az Internet Hungaryre az elmúlt 3 évben? Ha egyszer sem, és mégis ott voltál meghívottként, akkor az egy 600.000 Forint értékű jutalom. Amiért persze most látványosan meg is dolgozol.

(Csak nehogy ősszel már ne legyen hová menni ismét konferenciázni, mert ez a 'maffiózó, golyóeinstandoló, fejhez pisztolyt fogó' Hitler Endre lefoglalja még a Kis-Balatont is. Akkor meg Csermelynek és a szorgos tollú kitartottjainak marad BAZmegye.)

Konrad · http://onlinemarketing.blog.hu 2010.05.21. 16:15:15

@Valkai: örülök, hogy a kedvemért regisztráltál, megtisztel :)

Mit tudom én, ki találta ki. Szerintem a Holmann, de lehet, tévedek. És? Ő szerepel az ügyben az egyik oldalon, illetve a cége.

Az, hogy mi a jutalom, szerintem teljesen máshogy értelmezzük. Éppen ezért erre nem fogok válaszolni, nem látom értelmét. Egyébként szerencsére elég sok helyre hívnak, és ha nem fognak hívni, akkor sem lesz abból semmi baj.

Alfréd76 2010.05.21. 16:49:18

@Konrad: Hát igen, a "tanácsadóknak" eseteként fáj, ha valaki csinálja azt, amiről ők csak beszélni tudnak.
Amúgy továbbra sem értem hol itt a baj. Ha Csermelynek van szerződése, és nem hiszi azt, hogy neki "jár" az, ami korábban, most nem tartunk itt. Nekem eszembe sem jutna egy ilyen kaliberű rendezvénynek nekiállni aláírt szerződés nélkül. De ez meg az én véleményem, és én is fenntartom magamnak a jogot arra, hogy leszarjam, ha valaki mást gondol.
Holman egy n-nel írja a nevét.

Konrad · http://onlinemarketing.blog.hu 2010.05.21. 20:57:43

@Alfréd76: Bocs, de az első mondatodat nem tudom értelmezni, nem tudom, mire utaltál.
Szerződés: erről is más a véleményem, ha csak a saját magunk által eddig szervezett hat konferenciából indulok ki.

carcetti 2010.05.22. 12:52:35

Azért lassan összáll a kép. A média hungaria pünkösd miatt korábbra hozta a rendezvényét, a club tihany amatőr módón túlfoglal, és amúgy is elege lesz Csermely Ákos módszereiből: "egyeztetés módja, a kommunikációban szereplő ferdítések, a fizetési készség hiányosságai". Holman meg jani akar lenni, megmutatni az őt kirekesztő médiavilágnak hogy mennyire nagyvonalú. Csak ez éppen szívszorítóan lagzilajcsisra sikerül. Csermely pogromot csinált, és ehhez elég volt neki egy apró csúsztatás. Média "Barátok Közt" Hungary.

joskafiser 2010.05.22. 14:28:20

@carcetti: namost akkor melyik oldal a maffia? :)

Konrad · http://onlinemarketing.blog.hu 2010.05.22. 17:54:52

@joskafiser: ugyan, a H-különítmény úgyis bebizonyítja a végére, hogy én vagyok a maffia. Ahogy a Vogáék is mondtak: "ha tegnap még nem is, de ma fia vagy" :)

Valkai 2010.05.22. 20:09:01

@Konrad:
Konrád, nem miattad regisztráltam, te amúgy is csak eszköz vagy, viszont vannak a történetben nagyobb nevű érintettek is...

Ami téged illet, bocsánatot kellene kérned a maffiázásért meg a 'kitalált helyfoglalásért' satöbbi. Nem Holmantól, mert ő valószínűleg leszarja, hanem mindenkitől itt ezen a blogon és a saját blogodon, akit a 'CS-különítmény' Sztahanovjaként egyértelműen manipulálni próbáltál.

Konrad · http://onlinemarketing.blog.hu 2010.05.22. 20:26:35

@Valkai: Valkai, te vagy az eszköz, nem én. Te egy fikanick vagy, max. te meg Holman tudjátok, hogy ki vagy, engem meg ismernek, beazonosítható vagyok.

Miért kérjek bocsánatot? Azért, mert maffia módszernek tartom azt, ami történt? Ugyanmár. Ez a véleményem nem változott az elmúlt napokban, sőt, erősödött, többek közt a te hozzászólásaid miatt is.

Kérj inkább te bocsánatot tőlem, mert eszköznek neveztél, oké?

:)

(Várom a válaszod, nagyon jókat szórakozok, most mi következik? Volt már levágott lófej, meg ügyvéd, meg most a bocsánatkérés és eszköz vagyok. Mi jöhet még?)

joskafiser 2010.05.23. 15:18:54

hm, azert konrad elegge kompromittaltad mar magad ezugyben. bar ezt nyilvan elfogadni/elismerni nem fogod. ertenem meg (jo mondjuk ertem/tudom), h a masikoldal VALODI maffiamodszerei -zsebbe visszafizetesek, piacrol valo kituras, ellehetetlenites esatobbi- miert nem zavarnak. volna egy fogadasom h nevvel/cimmel/kutyaszarral tudsz peldat hozni otosevel :)

Konrad · http://onlinemarketing.blog.hu 2010.05.23. 18:42:36

@joskafiser: ha úgy érted a kompromitálódást, hogy ami zavar és látszik, arról elmondom, hogy zavar, akkor igen.

Zavar a többi dolog is, amit soroltál, de egyrészt azokról csak pletykákat hallok, és nem tudom megerősíteni, másrészt egyáltalán nem érint - tehát nincs semmi alapom arra, hogy akár csak említsem. De pl. az "iskolát veszünk bannerért" dolgot anno ugyanúgy megírtam.

Itt és most szerintem annyi történt, hogy amit leírtam véleményt, az pár embernek nem tetszik (na, vajon kiknek?), és nekem jöttek. Én meg nem voltam rest beleállni a pofonba, és feltartani a kezem védekezésre. Lehet, ez furcsa viselkedés, végülis a piacon nem szokás kiállni senkiért, mert még bajunk lehet...

Ha ez kompromitálódás, ám legyen.

joskafiser 2010.05.26. 08:22:41

nem, a kompromittaodast ugyertem ahogy azt a szo jelenti. lejaratod magad.

nade, ez a post mar a kutyake. a jeles esemeny elmult, mindenki sokat tanult rajta/belole.
süti beállítások módosítása