HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Vadon az oroszlánkirályért bőg

2010.06.16. 17:45 szivlapat

Folytatódik a Vodafone Vadon Jani - Sebestyén Balázs, a konkurenciára hajazó két balfék fémjelezte kampánya, ezúttal mozis és gyorséttermi promókkal. A DDB és a Mito által készített szpotokat a Voda Youtube-csatornáján lehet megnézni, itt a Csillagok háborújára utalót, itt a titanicost, itt pedig az oroszlánkirályost.

A Kreatív szerkesztőségét is meglátogatta két hosztesz, hogy jól kinéző, de szuperciki feliratú pólókkal ("Őt viszem kedden ingyen moziba") és sajnos a frissességéből némileg vesztett popcornnal beharangozzák az akciót és felolvashassák a közleményt. (Kár, hogy nincs köztünk Vodás). 

Ja, és a kapott dvd-n is a minimaldizájnos popcorn van. Jól néz ki. Nézzétek meg a filmeket, és írjátok meg a véleményeteket! (Mióta lehet lájkolni a bejegyzéseket, mindenki elcsendesedett:)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr222086773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ju$t an0th3R $taR^ 2010.06.17. 10:37:32

A Titanic-ot linkelted a Star Wars-hoz is.
süti beállítások módosítása