HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Nagy Feró a mucsaröcsögei Megasztáron

2010.07.01. 15:34 szivlapat

A tavalyi nomád életes-sátrazós-birkás sorozat után idén megasztáros stílusban készültek el a Borsodi Zenei Fesztiválok szpotjai. A filmek főszereplője továbbra is Nagy Feró, de míg a tavalyiak a "Bírjátok?" szlogennel egész jól beletaláltak abba, hogyan kell szállóigét teremteni a célközönségben, és még a szakmában is elég sok elismerést kaptak, addig az ideiek eléggé megosztják a szerkesztőséget. (A 2009-es sorozat a blog és a Kreatív Online évvégi olvasói szavazásán második, a nemzetközi zsűri vezette Hipnózis versenyen pedig integrált kategóriában harmadik lett.) A Tv2-s Megasztárnál annyival rosszabb is a dolog, hogy ott valóban alacsony értelmi szinten élő embereket gyűjtöttek össze, hogy a közönség jót röhögjön azon, ahogy a szerencsétlen megalázza magát. Itt mindenki színész, vagy legalább szerepet játszik.

A filmeket idén is az Artporte készítette a Borsodinak, rendezőjük Paczolay Béla volt. 

 

 

Akinek valamiért mégis nagyon tetszenének a vidéki versenyzők, a hosszabb, vágatlan változatokat (ráadásul más slusszpoénokkal) megnézheti az Artportre YouTube-csatornáján. A tavalyi sorozat egyben pedig itt van.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr62123283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Pither · http://hundilbert.blog.hu/ 2010.07.01. 16:02:37

Szerintem az alapötlet, az ismert számok fordítása nagyon jó, és a kivitelezés se rossz. Feró kicsit megcsinált, de legalább nem hosszú a szövege. A szpotok is rövidek, de a lényeg lejön, szóval inkább bejövős.

Czimtom 2010.07.01. 17:00:52

@Mr. Pither: Nem azt mondtam, hogy nem jön át az üzenet, de ettől nem lesz kedvem elmenni a fesztiválra. Innentől kezdve pedig...

Mr. Pither · http://hundilbert.blog.hu/ 2010.07.01. 18:48:58

@Czimtom: Nekem a 2009-es Sziget szpotoktól sem lett kedvem elmenni a fesztiválra (pedig - nem csak - szerintem eddig tán a legjobb magyar kampány volt), mégpedig azért, mert 1. nem szoktam ilyenekre járni 2. nem tetszett annyira a koncertfelhozatal. Szerintem a célcsoport amúgy is tud a fesztiválról, esetleg tervezi is, hogy elmegy, és ezt a kedvet erősítheti egy vicces szpot - mint ez is. Kétlem, hogy sokan vannak, akik ebből szereznek tudomást a Hegyalja fesztiválról.
süti beállítások módosítása