HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Visszatértek a szörnyecskék!

2010.08.16. 16:58 szivlapat

"Vannak mobiltarifák, amelyek igazi kis szörnyek" - így szól az O2 mobilszolgáltató legújabb német reklámszpotja, és ezzel máris maguknak tettek be. A nyakláncot, nyakkendőt, ételt-italt, tehát tulajdonképpen minden, a kezük (foguk) ügyébe kerül, felemésztő kis szörnyecskék ugyanis annyira helyesek, hogy biztosan lesz néhány fogyasztó, aki inkább velük szimpatizálna, vagy legalábbis szívesen beszerezne belőlük egy példányt. (Mert Spielberg filmje óta tudható, hogy hiába lesznek gonoszak, azért a guzmik / gizmók mégiscsak ellenállhatatlanul édesek.) Az viszont elég ellentmondásos lenne, ha az O2 értékesítené őket, merthogy épp azokat a szörnyű csúnya tarifákat szimbolizálják, amik náluk nincsenek. Ennyi, öngól. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr112225881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.08.19. 13:15:43

a gizmok is olyanok, mint a kolcsonbe kapott unokaocs. par napig jo, de utana a legjobb, hogy nem kell a kukaba dobni. szerencsere van kinek oda/visszaadni.
süti beállítások módosítása