HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Gentleman a képviselők asztalán - a tökéletes párosítás

2010.11.05. 15:38 csudaygé

 Akár önigazolásnak is tekinthetném az index minapi videóját, amiben  TBG annak próbál utánajárni, hogyan kerülhetett a T. Képviselők padjára a Gentleman nevű parádés kiadvány. 

Lobbitörvényünk ugyan nincs, szóval tudhassa a fene, hogy szabályosan került-e az asztalokra a minőségi tartalomszolgáltatás elkötelezett harcosának, Holman Endrének legújabb kreálmánya, az viszont biztos, hogy a lap végre a megfelelő környezetbe került. 

Az odaát olvasható rövid kritikában arra jutottam még pár hónapja, hogy ez a nagyon drága kamu macho lap azoknak a KKV-s cégtulajdonosoknak lehet igazodási pont, akiknek ugyan nincs 30-40-50 milliója autóra, jachtra vagy karórára, van viszont évi 40 ezer forintjuk, hogy a magazin lapjaira csorgathassák a nyálukat.

A videó megnézése után nem maradt kétségem afelől, hogy Holman Endréék megtalálták lapjuknak a tökéletes olvasóközönséget: a magyar politikai elitet, amely a parlament jelenlegi összetételét elnézve nem sokban különbözik a fenti képzeletbeli kisvállalkozótól. De nehogy nekem legyen igazam, kiváncsian várom, hogy lesz-e olyan képviselő, aki nem veszi magára a lenézést és közmegvetést, és utánajár annak a házbizottságnál (ha már az újságírónak nem voltak képesek válaszolni), hogy miként kerülhetett be a parlamentbe ez a kéretlen reklám.

3 komment

Címkék: spam index politika parlament gentleman országgyűlés holman endre kéretlen hirdetés

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr162425978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Syolos 2010.11.05. 20:18:12

"San Francisco based rock band Train." a kólás bejegyzésedhez: "A San Francisco-i rockbanda, a Train"

szimplalány 2010.11.07. 09:25:27

lesz. sajnos elárasztanak minket mindenféle vacakkal, ez adott.

de az, hogy a Ház admin részlege papírt, időt és energiát pazaroljon az eljuttatásban való segédkezésre, azt szóvá fogjuk tenni.

csudaygé 2010.11.07. 14:52:14

@szimplalány: köszi a választ, várjuk az eredményeket! :) Azt kifejtenéd, hogy mit jelent az, hogy „adott”, és miféle vacakokkal? Mi a pontos szabályozás ezzel kapcsolatban?
süti beállítások módosítása