HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Véres agy a dizájnéjszakán

2010.11.25. 18:53 szivlapat

Videó a budapesti Stylewalker Night-ról. Huszonkét dizájnboltban lehetett vásárolni és bort inni egészen éjfélig. A rendezvény még 2009 májusában indult, és most ötödik alkalommal rendezte meg a Stylewalker Promotion az eseményt. Az ötödik kerület éjszakai vásárlós dizájntúrájához 22 bolt csatlakozott, köztük dizájnboltok, lakberendezési- és ruhaboltok.

 

 

Az éjszaka során a látogatók kedvezményesen vásárolhattak dizájncuccokat a sok welcome drink mellé, a boltok játékokat, kiállításokat és divatbemutatókat is szerveztek, és este 11 körül már mindenhol meglehetősen oldott hangulatban fogadták a szintén oldott hangulatú túrázókat.

Az esemény szorosan kapcsolódott az Art Fair-hez és az Art Moments-hez, Budapest legújabb kiállítássorozataihoz, így erősítve a magyar kortárs művészetet a fővárosban.

2 komment

Címkék: budapest dizájn videó kiállítás bor

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr442473209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almaspite 2010.11.25. 22:58:09

Az se lett volna rossz, ha pld. az esemény ELŐTT is jött volna egy poszt...

:-)

csokissüti000 2011.03.09. 15:46:42

Ez azért van, hogy jövőre biztosan elmenj rá! :) Amúgy nagyon jó rendezvény én is csak ajánlani tudom. Vagány cuccokat lehet beszerezni rajta, ami nem jön veled szembe az utcán az tuti.
süti beállítások módosítása