HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Csak Mercedesbe száll be a stoppoló Hugo Boss modell

2010.12.08. 17:48 lausekesther

A Boss ruházati márka egykori modelljének, Stefan Gburekének támadt egy ötlete. A jóvágású német fickó, aki egyébként berlini performansz-művésznek és utcafotográfusnak is nevezi magát, úgy döntött, nekivág a nagyvilágnak. Stoppal és télen. És hogy nehezebb legyen a dolga – vagyis, ahogy ő indokolja, mert hogy „The best or nothing”, úgy határozott, csak és kizárólag Mercedesbe hajlandó beülni, és ezt nem is tagadja. A kartonpapírjára az úti cél helyett ugyanis azt véste: „Csak Mercedes-Benzzel”. Az utazásáról Stefan természetesen Tramp a Benz címmel fotóblogot is vezet, és van Facebook-oldala is.

Minthogy egy reklámokkal foglalkozó blog vagyunk, nem nehéz kitalálni, hogy mindez nem Stefan őrületes Mercedes-imádatából fakad, hanem egy ügynökség, mégpedig a Jung von Matt műve, az ügyfelet pedig le se kell írnom. Kérdés azonban, hogy ez az átlagfelhasználónak, aki erre semmiféle utalást nem talál sehol a blogon vagy a Facebook-oldalon, azonnal leesik-e. És ha leesik, hogyan érinti.

5 komment

Címkék: reklám mercedes autóstop

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr782502464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Certificate_of_Words · http://certificateofwords.com/word/Certificate%20of%20Words/ 2010.12.09. 09:29:57

Ez ma a menő, mutasd meg a termékedet olyan közönségnek akit eddig még nem értél el. Imádom gyönyörű példa

MrTotheee 2010.12.09. 09:54:28

ez az egész nekem inkább visszatetsző

ADAMEX · http://www.adamexdesign.hu 2010.12.16. 01:13:20

Engem egyszer felvett egy Mercedes, pedig nem is stoppoltam. Szép, fekete, 14 milliós, éjszaka, kopasz csávó, szőke csaj. 210-el jöttünk végig az autópályán. Ennél rendesebb tagot kérni sem lehetett volna, még pénzt is adott a buszra, hogy hazaérjek.
süti beállítások módosítása