HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Öt meg egy csodás céges ajándék

2011.01.06. 13:03 szivlapat

Bár lassan elfogytak az utolsó bejglimorzsák és aki tartja magát a hagyományhoz, az ma leszedi a karácsonyfát is, mi még gyorsan lehúzunk egy utolsó bőrt az év legnagyobb ajándékozós murijáról.

Többéves hagyomány, hogy az Origóval, a Figyelővel és néhány egyéb médiacéggel együtt nem visszük haza a szerkesztőségbe különböző cégek által küldött karácsonyi ajándékokat, hanem összegyűjtjük őket, majd új év elején összegyűlünk mi is, és saját magunk meg közeli és távolabbi barátaink körében elárverezzük ezeket a remek cuccokat. A befolyt pénzt a Menhely Alapítványnak adjuk, az így összevásárolt dolgokat meg ki-ki hazaviszi.

Teszük mindezt több okból: egyrészt hisszük, hogy nem kell ajándékokat elfogadnunk olyanoktól, akiknek viselt dolgaikról amúgy írunk, márészt eleve elég feleslegesnek tartjuk ezt az egész céges ajándékozgatást. Nem akarunk populisták lenni, de költhetnék ezt a pénzt értelmesebb dolgokra is, mint ahogy sok cég teszi is már egyébként.

Nem lesz ez másképp idén sem: holnap toljuk este 7-től az Ankerben. Jöjjön bárki, akinek kedve van, rendkívül vicces szokott lenni a dolog, utána meg lehet inni meg táncolni médiaközeli lemezlovasok zenéire!

Íme egy hevenyészett és erősen szubjektív toplista a hozzánk beérkezett ajándékokról, ezek meg még sok más csoda kerülnek kalapács alá.

1. A Kreatív nevére szabott asztalijégkorong-pálya a Carnationtől.

Talán mondani sem kell, mennyire zseniális játék, minden szerkesztőség álma. Be is jelentkeztek érte előre jó páran, de persze esélyük sem lesz. Esetleg átjöhetnek majd játszani.

 

2. Megasztár Karaoke társasjáték.

Gondoljuk, hogy mindenki sejti, ki küldte. Nekünk ugyan nem kell, de másnak biztos.

 

 

 

 

 

 

 

3. Kőnig márkájú, kulcstartóra függeszthető digitális képkeret a Telekomtól.

Azt ugyan nem értjük, ki akarja a képeit kvaarcórakijelző-méretben nézegetni, de az eszköz olyan nagyon értelmetlen, hogy kifejezetten vágyunk rá.

 

4. Döntéselősegítő kockakészlet a Tonic reklámügynökségtől.

Majdnem biztosak vagyunk benne, hogy ennél feleslegesebb tárgy nem lesz holnap az Ankerben. Az öt zavarbaejtő alumínium dobókocka, amelyek arra hivatottak, hogy megmondják tulajdonosának, hogy kerékpárral vagy busszal induljon-e el otthonról és hogy sört vagy rövidet rendeljen-e a kocsmában alighanem épp ezért lesz elég népszerű.

 

 

5. Nagyon sok alkohol.

Vannak köztük igazán figyelemreméltóak és olyanok is, amelyek elfogyasztásában nem akarunk részt venni. Az viszont biztosan elmondható, hogy még mindig toronymagasan a szesz vezet a pr-sek ajándékozólistáján.

+1: Sajnos már nem tudjuk, kitől érkezett az Öt perc emberség című kortárs antológia, de legbelül érezzük, hogy a holnap egyik slágere lesz.

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr182564771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kalandlövész · http://kalandloveszet.hu 2011.01.06. 21:35:54

A szittyón kívül mindegyik baromság.

Überspannung 2011.01.06. 22:18:50

egy brókercég nevében licitálnék a döntéselősegítő kockakészletre

yeti-ufo hibrid 2011.01.06. 23:11:54

Lökd ide a sört!
Vagyis a viszkit. :)

Atron 2011.01.06. 23:28:02

Háát, le a kalappal. Ez az első év volt hogy konkrétan karácsonyi üdvözlőlapon kívül semmit nem kaptam a partner cégeimtől. Pedig a szokásos nyomda, dekor, ügynökség, reklámajándék, stb cég beszállítói listám ugyan az volt.

Nem is tudom mire vélni! És nem arról van szó, hogy nekem mint megrendelőnek járna ez a figyelmesség, de akkor eddig miért volt? Mert most konkrétan feltűnt, hogy nuku figyelmesség.

Válság van? Vagy nektek mi a tapasztalatotok? Ti kaptatok? Mennyit?

kzolika 2011.01.06. 23:55:45

Kulcstartóba régen is tettek képet, de az két műanyag lap között volt egy papírkép. Ez nem rossz, mert ha lecseréled a csajod, csak képet kell cserélni a mini digitális képkeretben.

ave 2011.01.07. 00:15:42

szvsz ezt kozzetenni enyhen szolva sem korrekt

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2011.01.07. 01:13:00

Dobj a kockával, úgy válassz piát.

LittleWildGuy 2011.01.07. 01:23:58

Az asztalihoki remek játék, néhány tanács:
-A korongért való közelharcnál ha befeszítetek ki fog lazulni a műanyag a rúd végén, és így kisebb erejű lesz később a játékos.
-A rudakat oldalirányba nem szabad mozgatni, mert elferdül, ez később főleg a bal támadót korlátozza
-A plexi mindig kell, még ez a kis korong is nagyon tud fájni gyomortájékon
-Ha van benne hálóvédő, azt érdemes kivenni, így a magas lövések nem pattannak ki a kapuból (amit egyébként egy lövéssel ki lehet dönteni)

Hmm... lehet hogy kéne egy a mostani helyett (kicsit már szétlőttük)...

nál 2011.01.07. 01:47:51

Összeültök a piával, kockával dobtok, hogy ki mit igyon, részegen jégkorongoztok és társasoztok, aki pedig a füvet dobta ki kockán, majd beszívva olvassa a könyvet. A buli képeit másnap a kulcstartón nézegethetitek.

anyahajókabinajtóhajtogató 2011.01.07. 06:22:39

A legjobb a multik igazgatóságán dolgozó biztonsági őrnek! Ihat 1970es aszút, 50ezres minőségi vörösbort vagy 100ezres skót whiskyt...

wogboy 2011.01.07. 06:46:00

a nokiás bejgli kimaradt.. :))

ier6w7i 2011.01.07. 09:24:10

A kezdeményezés nemes és gratulálok hozzá!

Ha nem hargszotok me érte megjegyezném, hogy azt azonban nem tartom szerencsésnek, ahogy kifigurázzátok és megnevezitek az ajándékozót - az ajándékon viccelődni mókás (tényleg van benne egy-két megmosolyogtató), de véleményem szerint az ajándékozón viccelődni ízléstelen.

Nina Skye 2011.01.17. 14:19:53

azt olvastam Megasztar Harcdcore tarsasjatek...
süti beállítások módosítása