HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Pandagyilkos halászok

2011.03.02. 15:38 szivlapat

Avagy tonhalak a teljes kihalás szélén.

"When you see a tuna, think panda" szlogennel készített megdöbbentő plakátokat a szingapúri Ogilvy, a Sea Sheperd számára. Az amerikai környezetvédelmi szervezet állítása szerint a tonhalakat -ugyanúgy ahogy a pandákat- a kihalás veszélye fenyegeti az illegális halászat és a gonosz multik miatt. Az aktivisták felszólítják a halzabálókat, hogy ezentúl senki ne vegyen, ne egyen, és ne is áruljon tonhalat.

Nem tudom mennyire lesz hatásos ez a panda-tonhal párhuzamra épülő kampány, de a Sea Sheperdnek mindenképp jár a pirospont, ugyanis Japán a múlt héten függesztette fel bálnavadászatát a radikális állatvédőszervezet hajóinak állandó zaklatásai miatt.

2 komment

Címkék: panda tonhal sea sheperd

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr852704382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bajnok · http://bajnok.blog.hu 2011.03.02. 18:03:32

Azért az durva, hogy ennyi pandát legyilkoltak egy reklám miatt.

Tepsifan · http://kephatas.blog.hu 2011.03.12. 12:15:42

Én úgy tudom, nem az állatvédők miatt függesztették fel a bálnavadászatot, hanem mert 5 ezer tonna bálnahús rohad a feldolgozók fagyasztóiban, mert senki nem eszi, köszönhetően a sikeres kampánynak.
süti beállítások módosítása