HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Itt vannak a legjobb turisztikai filmek

2011.11.15. 12:09 molnark

1400 pályázat közül a legjobbak közé választották be a magyar imázsfilmet egy nemzetközi turisztikai fesztiválon. A Kreatív Online-on közzétettük a nyertes hazai és a Grand Prix-vel díjazott mexikói filmet, de a Szívlapáton bővítjük a sort, és mind a kilenc díjazott szpotot megmutatjuk.

Mexikó

 

Ausztria két filmmel

 

 

Lengyelország szintén két filmmel (sajnos nem találtuk meg angolul)

 

Ez viszont angolul 

 

Svédország

 

Magyarország

 

Dánia

 

 A legjobb ökoturisztikai filmet a szerbek készítették

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr913384418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam Landkvist 2011.11.15. 17:39:09

Jó a poszt, és jók a filmek is.
Egy apró észrevétel: úgy tudom a hűtőgépet nem Szilárd Leó találta fel. Volt Szilárdnak is egy szabadalma (Einsteinnel együtt), de a technológia, amit feltaláltak túl zajos volt, ezért sorozatgyártásban nem alkalmazták.
A Bogár dizájn sem magyar: Barényi Béla már osztrák területen született, így ő valójában osztrák volt.

K.Okoschka 2011.11.16. 09:50:29

mi köze van ennek a filmnek az ökoturizmushoz? hosszú, végtelenül lapos és bárhol lehetne. azt a kérdést már fel sem merem tenni, hogy az alkotók tudják vajon, hogy egy turisztikai reklámfilm célja turisták (és BEVÉTEL) csábítása az adott területre? szép ez a civil ömlengés, de hogy ettől egyetlen emberrel sem fogja több betenni a lábát az országukba, ráadásul motormentes úton, az biztos. nem értem, megint nem értem. folytathatnám azzal is, hogy a magyar film végre jobb a sokéves átlagnál, de szinte csak nekünk, magunknak szól, ott ugyanis azt az aprócska tényt hagyták figyelmen kívül, hogy a külföldiek egyáltalán nem úgy tekintenek ránk, mint a zseni nemzetre. Teljesen más miatt vonzódnak - ha teszik. Ezekre még senki nem erősített rá, mert sikkesebb a valótlant meg a múltat fényezni - párás szemekkel -, mint valódi erőforrásokkal szembenézni.

K.Okoschka 2011.11.16. 09:57:00

nna még egy, aztán kussolok: egyszer, csak egyetlenegyszer látnék már jó számokat a sok elb.ott MT Zrt-s millió mögött! Egy turisztikai imidzsfilm (és a többi eszköz) hozzon bevételt, ez a célja, nem kizárólag széplelkek szórakoztatása. Vagy ezzel megint valami extrémet mondtam??? Ez nem várható el? Ne jöjjön nekem senki hülye dumákkal, hogy "közvetve" meg "majd a jövőben", mert ezt nem szopom be. webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1z7TMwXXzs4J:www.origo.hu/kultura/20110928-izlandi-imazsfilm-az-eyjafjallajokull-kitorese-utan.html+barbara+izland+film&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a
süti beállítások módosítása