HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Bérelhető zombi-apokalipszis

2012.03.26. 17:33 szivlapat

A plázastoppal valószínűtlenné vált, hogy mostanában elhagyatott bevásárlóközpontok szülessenek Magyarországon, Nagy-Britanniában viszont sikerült kitalálni, mihez kezdjenek a már működésen kívül került darabokkal.

Readingben például zombikat ölhetünk. A Zed Events kitalálta, hogy egy lebontásra ítélt áruházat egészen a lebontásig minden hétvégén „vér és adrenalin áztatta túlélőhorrorrá” változtat. 

A 15 résztvevő játékost először felszerelik airsoft fegyverekkel, aztán kiképzik őket élőhalott-vadászatból. A kétórás felkészítés után bedobják őket a mélyvízbe. Az áruházból egyedül kell kiverekedniük magukat, miközben halomra mészárolják a zombikat. A menekülés viszont csak az akció egyik fele. Miután sikerült kiverekedniük magukat, zombifilmek klasszikus jeleneteire épülő missziókat kell végigcsinálniuk.

A Mashable videója

A weboldal szerint a túlélés nem csak a mészárlásról szól. A muníció ugyanis korlátozott, kifejezetten kevés olyan hellyel, ahol feltápolhatnak. „A túléléshez acélidegek, gyorsaság és ész kell. Bármelyik pillanat lehet az utolsó” – írják. Az akciók olyan filmekre épülnek, mint a Holtak hajnala, vagy a Resident Evil.

A bevásárlóközpont alig harminc percre van Londontól és 189 dollárért bárki négy órán keresztül mészárolhat.

1 komment

Címkék: reading zombi öldöklés zed events

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr254341649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2012.03.31. 09:35:32

Csak ha hozhatom az ezüst Berettámat! ;)

Legalább a bérzombik mindig megadják a találatot...
süti beállítások módosítása