HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Golden Drum, kedd este: felesnyi borok, savanyú szájíz (+VIDEÓ!)

2009.10.08. 00:49 zsombor

Lehet, hogy az volna a megoldás, ha egyáltalán nem küzdene a Golden Drum a kedd estékkel: szerencsétlen egy nap, beékelve a hétfő esti főtéri hivatalos megnyitó és a szerdai-csütörtöki büszkeség hajtotta nemzeti partik közé; tavaly is furán sikerült, és idén sem lett ez máshogy. A partit ezúttal egy helyi turisztikai egyetemi kar szervezte, de a helyszínen állomásozó magyar szakember-vendégek bevonásával sem sikerült megértenünk, hogy pontosan mit akartak - valószínűleg túlesni rajta.

Az egész azzal kezdődött, hogy az esti gála végeztével egyenpólóba öltöztetett hoszteszek kövezték ki a nép útját a kijáratig, a nyakukban kis fatáblákkal, amikre színes érdekességeket írtak Szlovéniáról, főleg hagyományosan különösen érdekes számadatokat. A Kreatív tudósítóstábjának férfirészének ugyan semmi baja nincs a női test reklámcélú felhasználásával, de az még nekünk sem fér bele, hogy valakiket konkrétan állványként hasznosítsanak, ráadásul tök feleslegesen.

Aztán úgy folytatódott az illető egyetemi kar közeli épületének impozáns teraszán, ahogy egy welcome partynak hívott eseménynek folytatódnia kell: érdekes rózsaszínű welcome drink (epres pezsgő?), sör, falatkák. Kár, hogy pár méterrel beljebb elromlott: bort fogadástól szokatlan módon csak kóstolóba adtak, a mogorva arcú odarángatott bortermelők viszont egy árva utalást nem tettek arra, mit kellene tenni, ha véletlenül ízlenének a boraik és akarnánk még belőle, például azért, hogy a helyszínen többet igyunk belőlük, mint egy feles.

A felvezető folklórblues eközben gyorsan átcsapott Sláger Rádió partiba, egy óra alatt a sör, majd a bornyalogatási lehetőség is elmúlt, az étel meg már egyből az elején, úgyhogy ott maradt 80 ember egy teraszon, őrizgetve azt, amit addig össze tudott szedni a poharába. Nem azt várjuk persze, hogy mindig, mindenki végig slaggal szórja az ingyenpiát, de egy turisztikai akármitől fogadásnak megúszós volt a kanyar, országimázs-erősítésnek a szűkös, kelletlen kínálattal és a horvát (!) sörrel kontraproduktív, partinak meg egyszerűen csak nem valami marasztaló.

Welcome Party hosted by Turistica Portoroz
Plész: 3
Hangulat: 3
Mjúzik: 3
Arcok: 3
Nők: 4
Pasik: 2,5
Enni-inni: 1
Összesen: 19,5

2 komment

Címkék: parti golden drum

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr681434855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

batorfya 2009.10.08. 07:53:51

hol vannak a jó csajok? Szabi, mit videóztál?

szszabolcs 2009.10.08. 11:45:20

Ez egy szakmai blog, Attila, a fenébe is már! Azért bulvárosodunk, mert már a szerkesztőink sem a komoly partivideó tartalmakat keresik... Egyébiránt van egy rendezői változat is, neked majd azt is megmutatom. :)
süti beállítások módosítása