HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Dirk Gerkens és az atombomba

2008.09.21. 21:05 csudaygé

Szerencsére a második napon már nem lehet annyit késni, amennyit a program csúszik, így van időm helyet keresni a teremben, mint menet közben csatlakozónak. Valamivel 11 óra után Németh Béla az IPG csoport vezetője beszélgetett Dirk Gerkens-szel (RTL Klub) és Kovács Nimróddal (UPC) a nagyság átkáról.

A Primetime konferencia eredetileg a két országos kereskedelmi tévé vezetőjének beszélgetésével kezdődött volna, de a TV2 időközben meggondolta magát, erről viszont alább még lesz szó. A kérdés tehát az, vajon mit tudnak kezdeni a nagy játékosok saját nagyságukkal. Meglepő módon, megszerzett pozíciójuk egyiküket sem zavarja, nem átoknak fogják ezt fel, hanem előnynek.

A beszélgetés nagy része hasonlóan érdekes kérdések körül forgott, bár engem jobban érdekelt volna, vajon hogyan alakul a kereskedelmi tévék és a kábelszolgáltatók viszonya a digitális átállás hajnalán... erről sok konkrétumot nem sikerült megtudni, de hát ennek nem is ez a helye, tehát ne várjunk olyat a rendezvénytől, amivel nem tud szolgálni.

Egy fura kérdéssel aztán mégis betalál Németh Béla: mihez kezdene az RTL Klub és a UPC egy olyan fiktív helyzetben, amelyben a Liberty Group (A UPC és a Chello tulajdonosa) egyszer csak kizárná a UPC kinálatából az RTL közeli kábelcsatornákat, mivel azok konkurensei a Chello csatornáinak. (ezek reklámidejének egy részét ugye, éppen az R-time árusítja.  Kovács Nimród már a felvetést is abszurdnak tartja, ezzel meg is kerüli a választ, Dirk Gerkens-hez hasonlóan, aki az atombomba hidegháborús bevetéséhez hasonlítja egy ilyen fikció megvalósulását.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr71674832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása