HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Reklámtivornya Tankcsapdára

2008.09.24. 16:12 romanb

Slágerrádiós zeneszolgáltatásra bulizott a reklámszakma az egri reklámkonferencián. Queen, AC/DC, Tankcsapda, Kispál - ezeknél volt tömeges berohanás a nagyon hideg táncterembe. Az ingyenes alkoholt a Zwacknak, egy borháznak, és a Népszabadságnak köszönhette a nép.

Magyarország legkedeveltebb napilapja egy koktélbárt tolt be a dj pult mellé, és Nolblog, Impresszum, Vezércikk nevű koktélokat lehetett kérni, de szerencsére a hagyományos neveket is értették a mixerek. Gyülekezés volt még a Tv2 karoke helyszínen, de ezt csak egyszer, és rövid ideig ellenőriztük. Illetve sokan voltak a füstszobában is. A klubhelység feliratot kapó kis szobában egy nyakkendős lánnyal lehetett kártyázni, de erre sem figyeltünk oda igazán.

A fotókat köszönjük a KreatívArt-nak és a rendezvényszervező HD Groupnak!

 

3 komment

Címkék: buli reklámkonferencia

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr8679505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rabbit · http://rabbitblog.hu 2008.09.24. 16:50:17

feltagelhetnétek vhogy h ki kicsoda :)

Zsuzsabarth 2008.09.24. 22:47:16

igen, és sajnálatos, hogy a képek nem nagyíthatók....

na mindegy ...a buli: egyszóval fáradt volt, de nagyon. Sajnos ez az ereszd el a hajamat party már tavaly sem ment, (tavaly MTV party volt) a felrakott képek a "tegyünk úgy mintha többen lennénk kategória" (bezzeg 2 éve a latinest)
A TV2 kereokija meg egy tragédia... 2 ember kornyikált ott össz-vissz.
Hiányzott a bárzongorista és a meghitt hangulat, mert most is a beszélgetés volt a fő elfoglaltság... na meg az ivászat.
A koktélos pult valóban jó volt bár nem tudom minek tettek a fiú a mohito-ba következetesen egy fürt ribizlit :S
Balázs Ti sem táncoltatok :DDD

.:sz-b:. 2008.09.25. 11:10:23

Folkerultek kozben a kepek a Kreativ.hu-ra nagyobban, ez itt csak egy atmeneti villamposzt volt, addig is
süti beállítások módosítása