HTML

Partnerünk

Kreatív Online hírek

Friss hozzászólások

Álkandikamerás és csonkolós reklámok

2008.11.20. 10:59 romanb

Tegnapi egésznapos reklámnézés alapján az biztosan látszik, hogy mint minden reklámversenyen, itt is órási sikert lehet elérni az abszurd iránnyal. Két óra alatt két csonkolás, egy fingós, egy böfögős és sok halálközpontú reklám jött szembe. 

Ennél is hangsúlyosabb viszont az olyan reklámok köre, amik kicsit youtubos amatőrvideók, vagy vírusfilmek akarnak lenni, de persze nem azok, hanem sok-sok pénzből megcsinált tévéreklámok. Az ital kategóriában (alkohol/nemalkohol) pl. majdnem az összes nagy márka olyan reklámot csinál, ami úgy néz ki, mintha lelkes márkarajongók csinálnának valamit, amit mellesleg a kamera is rögzít. 

Nálunk a Pannon-T-Home-Vodafone nem képes elfogadni/engedni/hagyni/kikényszerteni jó reklámokat - bár a Rózsa+Robin lehetne ilyen, ha lenne elszánás -, itt viszont a kommunikációs szolgáltatók kategória kifejeztten erős. Ugyanez igaz a pénzügyi szolgáltatók katgóriára is. Persze ez verseny, de akkor is, a nagy nemzetközi és lokális pénzügyi cégek évek óta következetesen vitt koncepcióinak jobbnál jobb kivitelezési sorkaoznak a listán.

Az autóreklámokat még nem néztük meg, előre félek, az itt is a dögunalom kategória, kivéve a Hondát, bár a Grrrr-höz foghatót régen csináltak.

Szintén lezajlott a társadalmi célú munkák megnézése, sok erős alkotással, de közülük sem jött szembe a nagy ő, úgyhogy félő, hogy hosszú lesz a péntek este.

NÉHÁNY ITLOS REKLÁM PLUSZ EGY CSONKOLÁS, EGY FINGÁS:

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: reklámverseny epica jóreklám

A bejegyzés trackback címe:

https://szivlapat.blog.hu/api/trackback/id/tr10779156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása